Paradajky mix 6 ks

T12422
Vytvorte si vlastnú paradajkovú záhradu, pestujte profesionálne sadenice z koreňových odrezkov!Balenie obsahuje korene 6 profesionálnych odrôd paradajok.Odrody:-Kokie (Včasná odroda, jej vynikajúca harmónia chuti má zvláštny tvar. Má mierne sfarbené ovocie slivkovej veľkosti)-Mestria (Silný rast, chutná odroda stredného veku. Má vysokú odolnosť... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.
Vytvorte si vlastnú paradajkovú záhradu, pestujte profesionálne sadenice z koreňových odrezkov!
Balenie obsahuje korene 6 profesionálnych odrôd paradajok.

Odrody:
-Kokie (Včasná odroda, jej vynikajúca harmónia chuti má zvláštny tvar. Má mierne sfarbené ovocie slivkovej veľkosti)
-Mestria (Silný rast, chutná odroda stredného veku. Má vysokú odolnosť voči chorobám)
-Carmello (stredne skorý, dobre známy, vysoký rast, vysoká odolnosť)
-Fuji Pink (stredne skoré vysoko kvalitné ovocie v ružových odtieňoch).
-Sweet Million (Veľmi sladké klastrové paradajky, veľa drobných plodov na dlhých zhlukoch)
-Sungold (žlté s nízkym obsahom kyselín. Veľmi sladký, silný rastový typ s vysokým výťažkom)

Paradajka je rastlina, ktorá si vyžaduje intenzívne slnečné žiarenie. Nároky na vodu sú tiež vysoké. Pre maximálny výnos je potrebný podporný systém. Rastlina musí byť doplnená vápnikom v porovnaní s inými rastlinami. Odstráňte bočné výhonky (pohony podpažia), aby ste dosiahli správnu veľkosť bobúľ.



Rastliny by mali byť vysadené okamžite po vyzdvihnutí, bezprostredne po mraze na ich konečné miesto  hrnce, závesné koše, záhrady vonku) alebo v kvetináčoch s priemerom 12-15 cm na pestovanie. Rastliny potom vyžadujú nepretržitú starostlivosť. Rastliny by mali byť zasadené do väčších kvetináčov alebo kvetináčov kedykoľvek počas kultivácie. Rašelinové médiá sú všeobecne najvhodnejšie médium. Hlinené pôdy je možné opraviť pieskom a hrubozrnnou rašelinou. Kým piesčité pôdy musia byť vylepšené organickým hnojivom, jemným vláknom a inými materiálmi viažucimi živiny, aby sa dosiahol správny výsledok. V našom internetovom obchode nájdete široký sortiment pôdnych meliorátorov a naši poradcovia vám môžu poskytnúť ďalšie rady. Zásobovanie živinami je stále dôležité na čerstvom vzduchu, ale pre rastliny vysadené v kvetináčoch, prepravkách a závesných košíkoch je absolútne nevyhnutné. Nie sú to chemikálie, ale „potraviny“ potrebné na rozvoj rastlín. Kontinuálne zásobovanie živinami je a to najlepšie. Nikdy nezadávajte rastliny do nádoby, ktorá nemá otvor v spodnej časti. V príliš veľkom množstve vody sa korene topia a rastlina zomiera na „prepíjanie“. Suchý stav je dobre indikovaný rastlinami mäkkých listov.
Sledujte vaše rastliny! Uvidíte ich každý deň s láskou!


Zakorenené rezne nie sú hotové rastliny, ale potrebujú viac ošetrovania!
Hmotnosť: 1 kg
Aviability: raktáron
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.