Kompostované dobytkové hnojivo  50l
  • Kompostované dobytkové hnojivo  50l

Kompostované dobytkové hnojivo 50l

Výborne sa hodí na melioráciu pôdy, na kondiciovanie pôdy, 100% pestovateľské prostredie prírodného pôvodu. Použiteľné: na zlepšenie pôd chudobných na organické látky a vápnik - ako zložka pestovateľského prostredia zmiešaná v pomere 5-10% obsahu - na organické... Podrobný popis
Doprava
face
Osobné prevzatie:
Už dnešný deň info
Akár még a mai napon. A rendelés leadása után összekészítjük a csomagot, majd sms - ben vagy e - mailen értesítjük, hogy a termékek átvehetőek (Gazdabolt_2 üzletünkben, hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00 óra között).
Kuriérom :
1-7 deň info
A rendelés leadása után a futárszolgálat 1-7 munkanap alatt szállítja ki a csomagot, melyről e-mailben értesítjük.

Výborne sa hodí na melioráciu pôdy, na kondiciovanie pôdy, 100% pestovateľské prostredie prírodného pôvodu. Použiteľné: na zlepšenie pôd chudobných na organické látky a vápnik - ako zložka pestovateľského prostredia zmiešaná v pomere 5-10% obsahu - na organické hnojenie voľnopoľných rastlín, 2 - 3 t / ha - na organické hnohjenie záhradných rastlín 2 - 5 t / ha - na organické hnojenie trávnikov   1 - 2 t / ha -   na melioráciu pôdy, na kondiciovanie pôdy - 0,5 - 1,5 t / h. Živiny nachádzajúce sa v hnojive vyvíjajú pomalé, trvalé pôsobenie. Pestovanie je jednoduchšie s garantovaným výsledkom. 
 
Výrobca
Talajerőgazdálkodási Kft.
Kód
T02474
Váha
20.00 kg
Bio
igen
Értékesítési alapegység
db

Kérdezze szakértőnket

Tipp: érdemes megnézni a már feltett kérdések-válaszokat is, elképzelhető, hogy más is feltette korábban a kérdést.

Csósza Mária

Tisztelt Cím!
Ebben az évben a kardvirágjaim megbetegedtek. Úgy gondoltam, hogy megtrágyáznám és még általános virágföldet is kevernénk a kert talajához. Szeretném megkérdezni, hogy m2 -ként mennyit kell kiszórni ?
És lenne még egy kérdésem, hogy a gombás gumók kezeléséhez réz-szulfátot vagy réz-oxi-kloridot használjak és Önök ezt ki is szállítják a többi termékkel.
Még egy utolsó: mennyi a szállítási díj ?
Előre is köszönöm válaszukat.
Üdvözlettel: Csósza Mária

#44065

Jelenleg nincs egyetlen értékelés sem.


Csak regisztrált vevőink írhatnak értékelést termékeinkről Bejelentkezés

16 ďalšie produkty v tejto kategórii