SP turbínový zapustený zadažďovač T 200

T12082
Turbínový zapustený postrekovač T 200 Oblasť pokrýva maximálne 200 m² Rozsah trysiek, min: 5 až 8 m Pohodlné zavlažovanie Pripojením zadažďovacieho stroja GARDENA T 200 do turbín môžete ľahko a pohodlne napojiť až 200 m² plochy trávnika. Ak sa má zavlažovať väčší povrch, zariadenie môže byť inštalované s inštalačnými postrekovačmi T100 a T 380... Podrobný opis
29,25 € (netto cena : 23,03 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Turbínový zapustený postrekovač T 200


Oblasť pokrýva maximálne 200 m²


Rozsah trysiek, min: 5 až 8 m



Pohodlné zavlažovanie


Pripojením zadažďovacieho stroja GARDENA T 200 do turbín môžete ľahko a pohodlne napojiť až 200 m² plochy trávnika. Ak sa má zavlažovať väčší povrch, zariadenie môže byť inštalované s inštalačnými postrekovačmi T100 a T 380 alebo zapustenými postrekovačmi OS 140.



Jednotné zavlažovanie


Keď sa používajú viaceré postrekovače s rôznymi nastaveniami v sektore, je možné zabezpečiť rovnomerné rozdelenie vody pomocou štyroch rôznych trysiek, ktoré sú schopné meniť prietok.



Pre rozdielne veľké plochy


V závislosti od veľkosti plochy, ktorá sa má zavlažovať, rozsah rozprašovača sa môže meniť od 5 do 8 m.



Bezproblémová sektorová úprava


Veľkosť zavlažovacieho sektora môže byť nekonečne variabilná v rozmedzí od 25 do 360 °.



Ochrana pred poruchami


Pomocou pamäťovej funkcie sa postrekovač automaticky vráti k napájaniu sektoru predvolieb, aj keď je zadažďovač zámerne otočený. V dôsledku toho nástroj vždy zavlažuje príslušný povrch.



Popis


Stredná plocha trávnika až do 200 m²


Turbínový zadažďovač GARDENA T 200, ktorý je súčasťou systému rozprašovania GARDENA, je ideálny pre stredne veľké zavlažovanie trávnatých plôch až do výšky 200 m². Sprinkler turbín T 200 je možné kombinovať s turbínovými postrekovačmi T100 a 380 (č .: 8201-29 a 8205-29), ako aj so zadažďovačom so zapustením OS 140 (výrobok číslo 8220). Jeho rozsah sa dá upraviť od 5 do 8 m, v závislosti od povrchu. Rozprašovaciu hlavu možno nastaviť v rozmedzí 25-360 ° bez potreby nastavenia požadovaného zavlažovacieho sektora. Infúzny povrch môže byť vyrobený z najmenšieho sektora do celého kruhu ľubovoľnou časťou. Pomocou pamäťovej funkcie sa postrekovač automaticky vráti k napájaniu sektoru predvolieb, aj keď je zámerne otočený. V dôsledku toho nástroj vždy zavlažuje príslušný povrch. Pre pružnosť zavlažovania je možné jednoducho vybrať štyri rôzne dýzy na prietok vody na základe jednotlivých sektorov zavlažovania. Pri použití s ​​rôznymi postrekovačmi v sektore je to obzvlášť dôležité pre rovnomerné zavlažovanie. Vstavaný filter na nečistoty umožňuje neprerušovanú prevádzku. Spoľahlivý pohon pieskovacej turbíny poskytuje dlhú životnosť. V potrubí je inštalovaný odvzdušňovací ventil (číslo položky: 2760-20), Systém ostrekovača môže byť vysušený vymrazovaním. Pripojenie je vyrobené z vnútorného závitu 1/2 ".


Hmotnosť: 0.2 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.