city gardening Zvlhčovací set

T12012
Zvlhčovací set GARDENA pre vonkajšie použitie Prietok vody: 13 l / h Chladí v horúcich dňoch Súprava zvlhčovača  príjemne osvieži v horúcich letných dňoch a môže znížiť teplotu vonkajšieho vzduchu až o 6 ° C. Voda  strieka tak jemne, že vytvára chladný závoj vo vzduchu. Flexibilné použitie S praktickými upínacími svorkami je zvlhčovač špeciáln... Podrobný opis
50,51 € (netto cena : 39,77 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Zvlhčovací set GARDENA pre vonkajšie použitie


Prietok vody: 13 l / h



Chladí v horúcich dňoch


Súprava zvlhčovača  príjemne osvieži v horúcich letných dňoch a môže znížiť teplotu vonkajšieho vzduchu až o 6 ° C. Voda  strieka tak jemne, že vytvára chladný závoj vo vzduchu.



Flexibilné použitie


S praktickými upínacími svorkami je zvlhčovač špeciálne navrhnutý pre flexibilné použitie. Klipy je možné rýchlo sklopiť a hadicu je možné presunúť kdekoľvek - na balkón, na terasu alebo na slnečník. Ak ho chcete natrvalo umiestniť na pergolu, jednoducho priskrutkujte svorky.



Jednoduché pripojenie


Systém môže byť jednoducho pripojený k vodovodnému kohútiku pomocou vstavaného prvku hadice OGS. Mikrorozprašovače - dýzy netečú, pretože na konci hadice je zadržiavanie vody.



Flexibilný systém s mikrorozprašovacími dýzami pre chladnejšiu sviežosť


Súprava zvlhčovača GARDENA pomáha ochladiť v horúcich letných dňoch. Jednoducho pripojte systém mikro dýzy k slnečníku alebo pergole a  ku koncovke  vodovodného kohútika. Jemná hmla z trysiek ochladí vzduch príjemne. Súprava pozostáva z hadice 10 m, 7 mikro-perforujúcich trysiek, 1 tryska so zastavením  vody, 13 svoriek a OGS hadicového prvku, ktorý sa dá ihneď použiť a môže sa ďalej rozširovať.


Hmotnosť: 1.22 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Pázsit, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.