Comfort domové automatické čerpadlo 4000/5E

T10722
Domové automatické čerpadlo šetrí a chráni vaše životné prostredie. Použite dažďovú alebo studenú vodu, na vodu na záhradu, oplachovanie toalety a k pračke. Vstavaný elektronický tlakový spínač robustného domáceho automatického čerpadla sa automaticky zapne a čerpadlo sa znova vypne. Kompaktné domáce automatické čerpadlo GARDENA Comfort 4000 / 5... Podrobný opis
324,54 € (netto cena : 255,54 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Domové automatické čerpadlo šetrí a chráni vaše životné prostredie. Použite dažďovú alebo studenú vodu, na vodu na záhradu, oplachovanie toalety a k pračke. Vstavaný elektronický tlakový spínač robustného domáceho automatického čerpadla sa automaticky zapne a čerpadlo sa znova vypne. Kompaktné domáce automatické čerpadlo GARDENA Comfort 4000 / 5E je ideálne pre 1100 wattov s maximálnym výkonom 4000 l / h a maximálnym tlakom 4,5 baru pre mobilné aj pevné použitie, a to všade tam, kde ho potrebujete. Jeho použitie je jednoduché, bezproblémové a pohodlné. S ergonomickou rukoväťou na prenášanie sa ľahko prenáša, môžete použiť jedno tlačidlo a môžete používať funkcie. Táto rýchla a jednoduchá obsluha je vďaka inovatívnemu zabudovanému spätnému ventilu, ktorý zaručuje rýchlu absorpciu. Ďalšou vlastnosťou tejto funkcie je zvýšiť pohodlie. Inovatívny vstavaný program zásobovania vodou poskytuje aj bezproblémovú prevádzku, ak sú potrebné malé množstvá vody, ako sú napríklad moderné práčky alebo kvapkanie zavlažovania. Toto čerpadlo je tiež vybavené diagnostickým systémom porúch. Takže najmenšia porucha, napríklad, je dôsledkom klesajúceho čapu alebo unikajúcej nádržky na WC alebo problémom sacieho okraja. Kontrolky LED blikajúce v rôznych intervaloch indikujú rôzne problémy. Identifikáciou chyby môžete ihneď vymazať zdroj chyby. Ochrana proti chodu za sucha zabraňuje poškodeniu čerpadla, ak sa kvapalina, ktorá sa má prepravovať, vynechá. Pre vysoký výkon a tichý chod je čerpadlo vyrobené z vysoko kvalitného materiálu. Systém prúdového čerpadla s nízkym tepelným výkonom, ktorý nepodlieha údržbe kondenzátora, ihneď účinne prečerpáva vodu do požadovaného miesta. Veľký plniaci otvor uľahčuje plnenie čerpadla pred uvedením do prevádzky. Gumové nožičky poskytujú stabilitu, hluk a tlmenie vibrácií. V domácom automatickom čerpadle bol nainštalovaný filter s vysokým objemom a jemnou sieťou pre ochranu proti nečistotám a pieskom. V skutočnosti nie je potrebný žiadny externý predfilter. V prípade nebezpečenstva zamrznutia môže byť domáce zariadenie ľahko odvodnené pomocou vypúšťacej skrutky. QR kód ovláda čerpadlo pre podrobné informácie, ako aj video o funkciách výrobku a výhodách domácich automatických čerpadiel. Okrem toho nájdete ďalšie videá o bezproblémovom čerpaní, dobrom ukladaní a cenných informáciách o možných problémoch. Tým získate komplexné informácie o dlhej, bezporuchovej prevádzke.


Hmotnosť: 12.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.