Záhradná sprcha duo

T04579
Sprchovanie vonku môže byť naozaj zábava! Bodec záhradnej sprchy duo od spoločnosti GARDENA sa dá ľahko zapichnúť do trávnika alebo do slnečníkového stojanu na terase. Má dva tvary striekania: buď jemnejšie a širšie mäkké striekanie, alebo jemne nastavitelná hmla pre extra osvieženie. Výšku možno ľubovoľne nastaviť jednoduchým tlačidlom. Vďaka t... Podrobný opis
41,64 € (netto cena : 32,79 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Sprchovanie vonku môže byť naozaj zábava! Bodec záhradnej sprchy duo od spoločnosti GARDENA sa dá ľahko zapichnúť do trávnika alebo do slnečníkového stojanu na terase. Má dva tvary striekania: buď jemnejšie a širšie mäkké striekanie, alebo jemne nastavitelná hmla pre extra osvieženie. Výšku možno ľubovoľne nastaviť jednoduchým tlačidlom. Vďaka tomu je možné trysku ideálne nastaviť pre každú veľkosť postavy. Regulačný a uzatvárací ventil reguluje množstvo a prepustí presne požadovaný prietok vody.
Hmotnosť: 0.875 kg
Dĺžka: 2000 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.