Kovový vozík na hadicu 60

T04412
Vďaka použitým materiálom a dielam, najmä práškovo lakovanej kovovej cievke, je kovový vozík na hadicu vysoko pevný. Hadicu možno ľahko navinúť kľukou s voľnobehom. Široký rám stojana poskytuje vysokú stabilitu. Vozík stojí na mieste, aj keď napríklad silnejšie zatiahnete za hadicu. Držadlo na tlačenie možno nastaviť na rôzne výšky. Držadlo, a t... Podrobný opis
93,71 € (netto cena : 73,79 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Vďaka použitým materiálom a dielam, najmä práškovo lakovanej kovovej cievke, je kovový vozík na hadicu vysoko pevný. Hadicu možno ľahko navinúť kľukou s voľnobehom. Široký rám stojana poskytuje vysokú stabilitu. Vozík stojí na mieste, aj keď napríklad silnejšie zatiahnete za hadicu. Držadlo na tlačenie možno nastaviť na rôzne výšky. Držadlo, a tým aj úchyt, tak možno nastaviť podľa výšky osoby. Vozík na hadicu môžete pohodlne ťahať po záhrade. K tomu prispievajú aj hladko sa otáčajúce profilovaná kolieska. Pohodlné úchytky na držadle pre tlačenie chránia vaše ruky. Vďaka tomu je príjemnejšie na dotyk. Tiež je možné ho sklopiť. Tým sa ušetrí miesto pri skladovaní. Integrovaná stopka proti odkvapkávaniu zabraňuje úniku vody po použití alebo pri preprave. Neplytvá sa žiadna voda a pivnica, garáž alebo kôlňa zostanú suché. Na cievku na hadicu sa zmestí maximálne 60 m 13 mm hadice, 50 m 15 mm hadice alebo 35 m 19 mm hadice. Vďaka tomu všetkému je kovový vozík na hadicu od spoločnosti GARDENA zdatným pomocníkom pri zalievaní.
Hmotnosť: 4.8 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.