Pripojovacia krabica

T04368
Pripojovacia krabica od spoločnosti GARDENA pripája vodovodný kohútik k podzemnému GARDENA Sprinklersystému alebo systému GARDENA Pipeline. Ak je pripojený zavlažovací ventil alebo rýchlospojka, je pripojenie hadice pod neustálym tlakom. V takom prípade je potrebné pripojenie hadice tlakovo stabilizovať pomocou prípojky na kohútik so svorkou (č.... Podrobný opis
20,08 € (netto cena : 15,81 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Pripojovacia krabica od spoločnosti GARDENA pripája vodovodný kohútik k podzemnému GARDENA Sprinklersystému alebo systému GARDENA Pipeline. Ak je pripojený zavlažovací ventil alebo rýchlospojka, je pripojenie hadice pod neustálym tlakom. V takom prípade je potrebné pripojenie hadice tlakovo stabilizovať pomocou prípojky na kohútik so svorkou (č.v. 1513-20). Zapustené oblé veko zmizne pri otvorení pripojovacej krabice vo vnútri a nepredstavuje tak žiadnu prekážku pri kosení trávnika. Široká obruba zabraňuje prerastaniu trávy do veka. Odnímateľný filter zabraňuje prieniku nečistôt do zásuvky v prípade, keď je otvorené veko. Pripojovacia krabica spoločnosti GARDENA má 3/4" vonkajší závit.
Hmotnosť: 1.75 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.