Solárny ultrazvukový odpudzovač mačiek Defenders

T12602
Detektor pohybu  mačiek, solárny STV-601. Maximálna povrchová ochrana zariadenia: ~ 60m2. Detekcia pohybu 110 ° a max .: 8 m od zariadenia. Zariadenie pracuje, keď sa v zornom poli zariadenia pohybuje v oblasti, ktorá sa má chrániť. (Pozor! Na pohyb vetiev nebude zariadenie fungovať!) Alarm je prerušená, neustále sa meniaca ultrazvuková frekvenc... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Detektor pohybu  mačiek, solárny STV-601. Maximálna povrchová ochrana zariadenia: ~ 60m2. Detekcia pohybu 110 ° a max .: 8 m od zariadenia.


Zariadenie pracuje, keď sa v zornom poli zariadenia pohybuje v oblasti, ktorá sa má chrániť. (Pozor! Na pohyb vetiev nebude zariadenie fungovať!)


Alarm je prerušená, neustále sa meniaca ultrazvuková frekvencia medzi ~ 18 kHz-27 kHz. Jeden čas zapnutia približne: 30 sekúnd. Zariadenie je odolné voči poveternostným vplyvom. Odporúča sa umiestniť mimo zavlažovacích systémov.



Začiatok:


Odstráňte obal okolo zariadenia a postupujte podľa pokynov na použitie. Pomocou skrutkovača odskrutkujte kryt vodotesnej priehradky na batérie a vložte 3 nabíjateľné batérie AA (sú súčasťou balenia!). Dbajte na správnu polaritu! Zaskrutkujte späť kryt batérie. Keď je zariadenie vypnuté, umiestnite ho na 2 dni na slnečné miesto. Prípadne môžete zariadenie nabiť pomocou kábla USB (je súčasťou balenia!). V tomto prípade, s 8 hodinovým nepretržitým nabíjaním, zariadenie dosiahne svoje maximálne nabitie.


Zapnite spotrebič čiernym tlačidlom na prednom paneli. Červená LED za snímačom pohybu zariadenia na okamih bliká, čo znamená, že zariadenie je pripravené na použitie. Potiahnite ruku pred snímačom pohybu, aby ste sa uistili, že funguje. V takom prípade počas doby budenia (približne 30 sekúnd) LED bliká a svieti na červeno. Ak pred zariadením nedochádza k žiadnemu pohybu, monitoruje oblasť v čakacej polohe. Používajte prístroj iba vonku!



Inštalácia: Odnímateľnú páku pripevnite na spodok zariadenia a bodnite do zeme tak, aby bol snímač pohybu zariadenia vysoký 15 - 20 cm. Počkajte, kým zariadenie nebude pracovať proti napadajúcim domácim zvieratám.

Hmotnosť: 0.3 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.