Prístroj na odpudzovanie vtákov Pest-stop

T12576
PEST STOP OUTDOOR SONIC BIRD pomocou vtáčieho poplachu môžete udržať vtáky mimo oblasti, ktorú chcete chrániť. SONIC BIRD alarmuje so živými zvukmi dravých vtákov. Predná strana zariadenia je vybavená snímačom pohybu (PIR) a LED diódou označujúcou jeho činnosť. Odskrutkovaním vodotesného krytu batérie na zadnej strane prístroja sa dostaneme k fu... Podrobný opis
50,37 € (netto cena : 39,66 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

PEST STOP OUTDOOR SONIC BIRD pomocou vtáčieho poplachu môžete udržať vtáky mimo oblasti, ktorú chcete chrániť. SONIC BIRD alarmuje so živými zvukmi dravých vtákov. Predná strana zariadenia je vybavená snímačom pohybu (PIR) a LED diódou označujúcou jeho činnosť. Odskrutkovaním vodotesného krytu batérie na zadnej strane prístroja sa dostaneme k funkčným spínačom, ktoré riadia jeho činnosť, a do priestoru pre batériu. (kryt je pripevnený k zadnej časti pomocou 4 skrutiek, batérie nie sú súčasťou balenia) Ak sa zariadenie nepoužíva s batériou, môžeme ho ovládať zo sieťového adaptéra s konektorom na hornej časti zadnej strany. Pozor! Pri inštalácii zariadenia sa uistite, či je ovládač hlasitosti nastavený čo najnižšie, aby ste predišli hlasnému zvuku.


Pokrytie plochy: maximálny objem ~ 300m2. (V režime C-D)



Prevádzkové režimy:


A, vypnuté


B, režim detekcie pohybu (PIR)


Alarm C, 5 s, pohotovostný režim 5 minút, alarm 5 s (opakujúci sa)


D, 5 sek. Alarm, 10 min. Pohotovostný režim, 5 sek. Alarm (opakujúci sa)



Prehrať zvukové signály budíka:


1, Falcon (dravec)


2, Racek (alarm)


3, Starling (alarm)



Nastavenie hlasitosti:


Reproduktor môžete otočiť v smere hodinových ručičiek,


pomocou kruhového gombíka môžete stlmiť prístroj v opačnom smere


Prevádzka:


So 4 "C" batériami alebo sieťovým adaptérom (nie je súčasťou!)


Zariadenie môžete zapnúť prepínačom režimu. Štandardne je „A“ vypnuté. Ak chcete zariadenie používať so snímačom pohybu, prepínač režimu prepnite do polohy „B“. Uhol (PIR) snímača pohybu je aktivovaný pohybom horúcich miest do 15 m od zariadenia. Senzor sa neprepne na pohyb vetiev a puzdier. Počas alarmu sa rozsvieti modrá LED dióda na prednom paneli.Zapínajte zariadenie nepretržite, aby útočníkom umožnil čas. Odporúča sa varovať v intervaloch zmenou zvukov prehrávania tak, aby si vtáky zvykli na zvukový vzor. Ponorené batérie sú signalizované rýchlym 1 sekundovým bliknutím modrej LED na prednej strane zariadenia. Príslušenstvo vám umožňuje pripevniť a umiestniť zariadenie na bočnú stenu alebo do zeme. Zariadenie sa dá ovládať aj zo sieťového adaptéra, ktorý nie je súčasťou dodávky. Prístroj pracuje v rozsahu ľahko počuteľnom pre ľudské ucho.


Pozor!


Prístroj nemá škodlivé účinky na deti, tehotné matky, ryby ani plazy. Prístroj má označenie CE, ktoré spĺňa požiadavky európskeho trhu.


Zariadenie nepoužíva chemikálie! Neobsahuje žiadne chemické látky!


Príslušenstvo: konzoly pre montáž na stenu alebo na podlahu

Šírka: 200 mm
Výška: 160 mm
Dĺžka: 190 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.