Návnada Natural Control do pasce pre mušky

T10435
SWISSINNO návnada do pasce na mušky - 100% prírodných materiálov Návnada neobsahuje škodlivé látky, je priateľská pre ľudí a zvieratá, ale ju treba držať mimo dosahu detí! Môžeme ju dať do kuchyne, umiestniť ju na záhradu, miesto kde skladujeme ovocie alebo do pivnice. Každý pozná situáciu, keď kúpite  akékoľvek čerstvé ovocie pre seba alebo r... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný

SWISSINNO návnada do pasce na mušky



- 100% prírodných materiálov



Návnada neobsahuje škodlivé látky, je priateľská pre ľudí a zvieratá, ale ju treba držať mimo dosahu detí! Môžeme ju dať do kuchyne, umiestniť ju na záhradu, miesto kde skladujeme ovocie alebo do pivnice. Každý pozná situáciu, keď kúpite  akékoľvek čerstvé ovocie pre seba alebo rodine, malé otravné mušky, akonáhle vstúpite do domu so zakúpeným ovocím, sa objavia. Každá rastlina obsahujúca fruktózu ihneď pokropí a mušky si na tento mok potrpia.



SWISSINNO SOLUTIONS ponúka skvelé riešenie, aby sme sa mohli rýchlo zbaviť frustrácie ovocia. Táto návnada sa ľahko aplikuje, je takmer bezvonná a muška tak ľahko vkĺzne do záchytnej šťavy SWISSINNO Natural Control.



Návnada pracuje na nasledujúcom princípe, naliať obsah vrecka SWISSINNO do nádobky v tvare dutého valca - návnada, ktorá je bez zápachu, šetrný k životnému prostrediu a zvieratám ľudí. Potom ju umiestnite do požadovanej polohy. Vzhľadom na dizajn, farbu a povahu výrobku má dokonale prirodzený účinok. Okamžite v čase vlietnutia sa muška stane obeťou lepkavého gélu.



Obsah vrecka bude vydrží až mesiac. Vyprázdnenie pasce je jednoduché a praktické, môže sa opláchnuť množstvom asi jedného pohára vody. Po oplachovaní, ak chceme znova použiť našu obľúbenú pascu, odporúčame okamžité doplnenie na ďalšie použitie.


Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.