Návnady Natural Control do pasce na muchy, 2ks/balenie

T10434
SWISSINNO Natural Control návnada 2 ks / balenie Mucha je veľmi hnusný hmyz: od jari až po jeseň, možno ju nájsť takmer všade, strpčuje životy všetkých nás. Muchy držať mimo, je veľa úsilia. Novinkou SWISSINNA je vonkajšia pasca, ktorá môže byť zavesená na strome, ktorý tiež ponúka návnady ako rafinériu. Ako sa lapač SWISSINNO Natural Control... Podrobný opis
4,90 € (netto cena : 3,86 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

SWISSINNO Natural Control návnada 2 ks / balenie



Mucha je veľmi hnusný hmyz: od jari až po jeseň, možno ju nájsť takmer všade, strpčuje životy všetkých nás. Muchy držať mimo, je veľa úsilia. Novinkou SWISSINNA je vonkajšia pasca, ktorá môže byť zavesená na strome, ktorý tiež ponúka návnady ako rafinériu.



Ako sa lapač SWISSINNO Natural Control líši od iných pascí dostupných na trhu?



Prírodná kontrolná návnada SWISSINNO Natural Control ponúka 100% prírodný roztok bez toxínov proti domácim muchám a inému hmyzu. Na rozdiel od domácich metód, prirodzená kontrola návnady SWISSINNO je zápachom pre ľudský nos, ale muchy sú priťahované ako k magnetu. Ideálne pre rodinné domy na terase, v blízkosti záhradných jedál, pre vonkajšie ihriská. Zvyšuje účinnosť návnady, ak ste na mieste, určený na tento účel SWISSINNO Natural Control,  je navrhnutý tak, že keď sa hmyz raz spadne do nej nemôžu sa dostať von. SWISSINNO Solutions Výskumný tím po dlhú dobu experimentu vyprodukoval materiál, s veľkým šarmom pre hmyz, ktorý je schopný prilákať  takmer 100% múch!



Použitie  návnady SWISSINNO:



Balík obsahuje dve návnady, každá s dĺžkou trvania 3 týždne. V pasci prirodzenej kontroly SWISSINNO vložíme návnadu naraz. Rozbaľte balík a vložte ho do pasce. Doplňte pohárom vody po znak a premiešajte. Pascu na strom  pripojte drôtom alebo v blízkosti domu na zemi, ale v každom prípade na slnečné miesto. Najoptimálnejšia vzdialenosť umiestnenia je v dosahu 5-10 metrov od miesta, ktoré chcete chrániť. Ak náš dom obzvlášť obľubujú domáce muchy, umiestnite niekoľko pascí.



Výhody prirodzenej kontroly SWISSINNO:



Jednoduchá príprava, nepotrebujete nič iné ako pohár vody.


Je vyrobená zo 100% prírodných, netoxických surovín.


Nepredstavuje hrozbu pre naše deti a domáce zvieratá.


Inovačný návrh dizajnu pre efektívnosť - ako očakávame od švajčiarskej kvality.


Vďaka špeciálnym špeciálnym zložkám prírodnej kontroly SWISSINNO Fly Trap Bait priťahuje mušky a iný lietajúci hmyz ako magnet.



Návnada nepredstavuje nebezpečenstvo pre deti a domáce zvieratá, ale uistite sa, že nemajú prístup do pasce, pretože muchy domáce prenášajú ochorenia, ktoré  predstavujú hrozbu pre nich!


Hmotnosť: 0.12 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.