Sklápacia píla 200P

T10169
Sklápacia píla 200 P patrí k najnovšej generácii píly GARDENA. Jej celková dĺžka 215 cm, je ľahko použiteľná na rezanie hrubších konárov alebo na menšie pílenie v záhrade a okolo domu. Extrémne ľahká a účinná píla. Pílový kotúč je pochrómovaný, špeciálny prevodový stupeň je pulzne vytvrdený, trojstranný. S malou silou sa rýchlo odreže a ponecháv... Podrobný opis
43,25 € (netto cena : 34,06 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Sklápacia píla 200 P patrí k najnovšej generácii píly GARDENA. Jej celková dĺžka 215 cm, je ľahko použiteľná na rezanie hrubších konárov alebo na menšie pílenie v záhrade a okolo domu. Extrémne ľahká a účinná píla. Pílový kotúč je pochrómovaný, špeciálny prevodový stupeň je pulzne vytvrdený, trojstranný. S malou silou sa rýchlo odreže a ponecháva vynikajúcu presnosť. Rezanie je zjavne ľahké. Hrdza nemá šancu. Táto šikovná sklápacia píla môže byť použitá kdekoľvek v záhrade, napríklad bezpečne uzamknutá a zložená do vrecka na nohaviciach alebo viazaná na opasok. Keď ho potrebujete, jednoducho ju otvorte tlačidlom s palcom, ktoré môžete stlačiť. Pílku môžete zaistiť bezpečnostným tlačidlom v troch polohách. Keď pílu nepotrebujete, zatvorte ju znova. Okraj píly zmizne v elegantnej rukoväti. Pri pílení zvyšená zadná časť rukoväte zabraňuje proti skĺznutiu. Pri ťahaní pohybov je to obzvlášť dôležité, čo pomáha pokračovať v práci. Píla pohodlne a bezpečne leží v ruke vďaka konštrukcii rukoväte a mierne zakrivenej rukoväti v kĺzačkách. Môžete tiež píliť s jednou rukou alebo dvoma rukami. Píla môže byť uložená v malom priestore, vždy po ruke, môže byť tiež zavesená. Záruka na výrobok je 25 rokov.

Hmotnosť: 0.4 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.