Teleskopický strihač na živý plot THS 500/48 Gardena

T12056
Teleskopický strihač na živý plot THS 500/48 Výkon: 500 W Dĺžka noža: 48 cm Vzdialenosť zubov: 25 mm Pohodlne sa používa Extrémne ľahkú rukoväť je možné nastaviť teleskopicky. Poskytuje bezpečné strihanie živých plotov až do výšky 3,5 metra. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti a inteligentnému rozloženiu hmotnosti je zariadenie vždy v dobrej... Podrobný opis
211,74 € (netto cena : 166,72 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Teleskopický strihač na živý plot THS 500/48


Výkon: 500 W


Dĺžka noža: 48 cm


Vzdialenosť zubov: 25 mm



Pohodlne sa používa


Extrémne ľahkú rukoväť je možné nastaviť teleskopicky. Poskytuje bezpečné strihanie živých plotov až do výšky 3,5 metra. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti a inteligentnému rozloženiu hmotnosti je zariadenie vždy v dobrej ruke.



Je široko používaný


Ohýbateľná hlava umožňuje strihanie vyšších živých plotov alebo bezúdržbové rezanie rastlín pôdnej pokrývky.



Presné rezanie


Optimalizovaná geometria lopatiek a presné lamely s rezaním laserom poskytujú efektívne, rýchle a nedeštruktívne rezanie.



Popis


Bezpečné strihanie vysokých živých plotov zo zeme.


S elektrickými teleskopickými krovinorezmi na živé ploty nie je problém zasiahnuť vysoké živé ploty. Vďaka svojej teleskopicky nastaviteľnej rukoväti môže byť živý plot perfektne rezaný, kým bezpečne stojíte na zemi dvoma nohami. Hlava na strihanie živých plotov môže byť ľahko ohnutá, aby sa lopatky mohli pohybovať v správnej polohe. To umožňuje presné a pohodlné rezanie vrcholov živých plotov bez lezenia alebo nakláňania. Na druhej strane nie je potrebné kľačať a kosenie mulčovacích plodín je rovnako výhodné.


Hmotnosť: 4.1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.