Sergomil L-60 1 l

T06307
Tekuté vstrebateľné listové hnojivo s obsahom medi. EK umelém hnojivo (EU-fertilizer) Systemická meď SERGOMIL–L 60 listové hnojivo sa môže používať na zníženie príznakov nedostatku medi, na prevenciu vytvorenia príznakov nedostatku u rastlín. BIOSTIMULÁTOR: Zvyšuje mechanizmus vlastnej obranyschopnosti proti vonkajším vplyvom stimuláciou biochem... Podrobný opis
17,58 € (netto cena : 13,84 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Tekuté vstrebateľné listové hnojivo s obsahom medi. EK umelém hnojivo (EU-fertilizer) Systemická meď SERGOMIL–L 60 listové hnojivo sa môže používať na zníženie príznakov nedostatku medi, na prevenciu vytvorenia príznakov nedostatku u rastlín. BIOSTIMULÁTOR: Zvyšuje mechanizmus vlastnej obranyschopnosti proti vonkajším vplyvom stimuláciou biochemických procesov. KONDICIONÉR: Napomáha tvorbe polyfenolov a fytoalexínov, čo sú prvotné látky  mechanizmu rastlinnej obranyschopnosti. Aktívan látka:  5,5 % (w/w) meď vo vode rozpustnej forme. Pri aplikácii SERGOMIL–L 60 nenastupujú príznaky z predávkovania medi alebo z nepriaznivej zrážky soli nenastupujú fytotoxické príznaky. Medzi dvoma ošetreniami musí uplynúť aspoň 15 dní. Vypúšťanie polievaním môžeme aplikovať v intervale 10-15 dní. SERGOMIL–L 60umelé hnojivo nepoužívajte pri stresových stavoch rastliny (extrémna zima alebo teplo, počas suchoty, pri slabom vývine koreňov). Odporúča sa vykonávať postrekovanie v ranných alebo v neskoých popoludňajších hodinách. Vo vode rozpustný obsah Cu:5,5% (w/w). pH – 3,0 – 3,5 v silne kyslom roztoku. Treba sa vyhýbať zmiešaniu sa v nádrži. Nemôže sa vypúšťať spolu s iným listovým hnojivom, alebo so silne zásaditým, s vápenatou reakciou, s vysokým obsahom N, S, P.  Postrekoanie: Poľné a záhradné kultúry, ovocné a zeleninové priesady, vinice: vypúšťaný s vodou 1,5-3,0 l/ha 15-30 ml/10 l vody. Vypúšťaný polievaním Predovšetkým v ovocných priesadách a vo viniciach 2,0-3,0 l/ha.

Hmotnosť: 1 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 300 mm
Dĺžka: 100 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.