Ventil T 1" KBB

T06269
Ventil T-kus 1" KBB Ventil T-kus s 2 vnútornými závitovými spojmi a 1 vonkajším závitovým spojom. Dva solenoidové ventily môžu byť pripojené k dvom magnetickým ventilom a na koniec s vonkajším závitom akýkoľvek 1 " profil s vnútorným závitom a ďaľšie profily. Inštalácia tohto produktu a všetkých dostupných produktov spoločnosti Hollander je ve... Podrobný opis
2,04 € (netto cena : 1,61 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Ventil T-kus 1" KBB



Ventil T-kus s 2 vnútornými závitovými spojmi a 1 vonkajším závitovým spojom.



Dva solenoidové ventily môžu byť pripojené k dvom magnetickým ventilom a na koniec s vonkajším závitom akýkoľvek 1 " profil s vnútorným závitom a ďaľšie profily. Inštalácia tohto produktu a všetkých dostupných produktov spoločnosti Hollander je veľmi jednoduchá a rýchlaTieto časti sú vyrobené z plastového materiálu vyrobeného z tvrdého polyetylénu. Vo všeobecnosti sa profily KPE, LPE a Hollander ľahko inštalujú a nahradia kedykoľvek. Nevyžadujú záhradnícke schopnosti ani predkvalifikáciu.



Tento klenutý T-kus bude veľmi nápomocný pri inštalácii a inštalácii magnetov v rovnomernej vzdialenosti od seba. Akonáhle to urobíme, môžeme postaviť celú konštrukciu do ventilovej skrine alebo ventilov, kde nájdete bezpečné miesto pre drahé zavlažovacie systémy. Elektromagnetické ventily s vedomím, že na jednej strane cenných častiach nášho systému, na druhej strane treba tiež vziať dobrú starostlivosť o ne, pretože tieto komponenty zabezpečia uvoľnenie akejkoľvek vody na zavlažovací systém. Ak sa o ne nestaráme, môžu sa poškodiť a môže uniknúť cenné množstvo vody.



Z tohto dôvodu je potrebné zakúpiť vysoko kvalitné hollanderové profily a T profily pre holandské valivé ventily, aby sme neboli prekvapení. Pre tieto odborné a obozretné inštalácie môžu tieto komponenty slúžiť našim potrebám už mnoho rokov.



V súvislosti s inštaláciou treba poznamenať, že tento produkt by mal byť pripevnený k pripojeniu vonkajšieho závitu. To možno vo všeobecnosti povedať o akejkoľvek vonkajšej nite, pretože vyžadujú použitie teflónových pások.



Tento produkt T-kus 1 "KBB bol vyvinutý a vyrobený spoločnosťou Irritec, talianskou zavlažovacou spoločnosťou zodpovednou za zavlažovacie riešenia. Kvalita dokonale spoľahlivá, trvanlivý produkt.  Meno firmy je zárukou, pretože vyrába svoje výrobky vo viac ako 140 krajinách a hľadá cestu viac ako 40 rokov svojej existencie, je jednou z najväčších firiem zavlažovacích. Ich súčasti sú vyhľadávané  začiatočníkmi i profesionálnymi záhradníkmi.



Telo je navrhnuté pre vysoký tlak vody, takže sa nebude ohýnať, nebude prestávať  slúžiť. Vnútorné závitové spoje nevyžadujú tesnenie, pretože poskytujú perfektné vodotesné uloženie.



Hmotnosť: 0.185 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.