Toro Flo-Plus magnetický ventil s reguláciou prietoku 1

T05756
"Solenoidový ventil Toro EZ Flo-Plus je pokročilou verziou starého ventilu Richdela Valve, okrem názvu nemá nič spoločné s ventilmi Toro EZ-Flo,  a ktoré sú hlboko pod kvalitou. PVC skleneným vláknom s vonkajším závitom. Ihlový ventil z ušľachtilej ocele a plávajúca hadica na oplachovanie pre spoľahlivú prevádzku. Silný a ľahko použiteľný ihlový... Podrobný opis
30,91 € (netto cena : 24,34 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

"Solenoidový ventil Toro EZ Flo-Plus je pokročilou verziou starého ventilu Richdela Valve, okrem názvu nemá nič spoločné s ventilmi Toro EZ-Flo,  a ktoré sú hlboko pod kvalitou. PVC skleneným vláknom s vonkajším závitom. Ihlový ventil z ušľachtilej ocele a plávajúca hadica na oplachovanie pre spoľahlivú prevádzku. Silný a ľahko použiteľný ihlový ventil z nehrdzavejúcej ocele a plávajúca splachovacia rúrka pre spoľahlivú prevádzku. Ventil Toro EZ Flo-Plus sa ručne ovládal otáčaním ručnej páčky štartéra o 1/4 otáčky. Dlhá životnosť. Santoprane membrány možno objednať s reverznou cievkou 9 VDC, takže je možné ju použiť s 9VDC elementárnymi regulátormi (napr. Irritrol JRDC)

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.