Jedlé kvety do ľadových kociek Kiepenkerl cca. na 2 m2

T12190
Zmes dekoratívnych jedlých kvetov na zdobenie kociek ľadu. Ideálne na výrobu chladených nápojov v lete alebo v zime. Výška cca. 50 cm, kvitnúce od júna do októbra. Výsev: Apríl-Jún (voľnopoľne) Klíčenie: 12-20 dní pri 15-20 ° C / riedenie môže byť potrebné Spon: 15 x 20 cm Kvitnutie: Jún-Oct. Bohato kvitnúce, farebné letné kvety, ktoré môžu byť... Podrobný opis
Doručenie
block
Zrušený výrobok, už nebude dostupný

Zmes dekoratívnych jedlých kvetov na zdobenie kociek ľadu. Ideálne na výrobu chladených nápojov v lete alebo v zime. Výška cca. 50 cm, kvitnúce od júna do októbra.


Výsev: Apríl-Jún (voľnopoľne)


Klíčenie: 12-20 dní pri 15-20 ° C / riedenie môže byť potrebné


Spon: 15 x 20 cm


Kvitnutie: Jún-Oct.


Bohato kvitnúce, farebné letné kvety, ktoré môžu byť zmrazené v kockách ľadu. Aj v zime ich môžeme použiť ako letnú dekoráciu pre koktaily, dezerty alebo dekoračné stoly. Krátko po siatí sa otvorili modré kvety boráka, žltooranžové zamatové kvety amaranta, pestrofarebné papuľka alebo rustikálne nevädze. Tieto kvety sú jedlé, ale vhodné aj na rezané kvety, ich výška je cca. 50 cm. Kvitnutie trvá až do mrazu, môže sa pestovať v záhonoch, hrncoch alebo debnách. Potrebuje výživné, humínové, voľné, dobre zachované, slnečné miesta. Urobiť kocky ľadu je jednoduché: umiestnite  1 kvet do každej kocky držiaka na kocky ľadu, nalejte ho vodou a umiestnite do mrazničky. Ideálne pre občerstvenie, koktaily, studené nápoje alebo dezerty.

Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.