Strešná záhrada Mix, extra suchoodolná Kiepenkerl cca. 3-4 m2

T12193
Zmes nízkych  (10-30 cm), odolných letničiek a trvaliek. Z ekologického hľadiska cenná, kvitne od mája do septembra. Výsev: marec-august ( reprodukčný podnos/voľnopoľne/strecha)Klíčenie: 10-30 dní pri 10-20°C / 4 týždne po vyklíčení riedimeSpon výsadby.: 20 cmKvitnutie: máj-septemberZmes nízkych  (10-30 cm), odolných letničiek a trvaliek. Zelená... Podrobný opis
3,82 € (netto cena : 3,01 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Zmes nízkych  (10-30 cm), odolných letničiek a trvaliek. Z ekologického hľadiska cenná, kvitne od mája do septembra.


Výsev: marec-august ( reprodukčný podnos/voľnopoľne/strecha)
Klíčenie: 10-30 dní pri 10-20°C / 4 týždne po vyklíčení riedime
Spon výsadby.: 20 cm
Kvitnutie: máj-september
Zmes nízkych  (10-30 cm), odolných letničiek a trvaliek. Zelená strecha nie je len ekologicky cenný životný priestor, ale ja extra plocha v jednom. Pestro kvitnúca kvetinová pokrývka, ktorá v zime aj v lete izoluje, čím šetrí energiu. Štruktúra listov, korene a ich odolnosť dobre znáša letné horúčavy, sucho, a extrémne zmeny počasia. Rôzne druhy rozchodníkov a rastliny, ktoré sú pastvinou pre motýle, včely a iní užitočný hmyz. Odporúča sa na slnečné, polotienené  strechy. Pod stromy len vtedy, ak je zabezpečená suchá perióda, lebo rastliny si ju vyžadujú. Sejeme sypaním, mierne prikrývame alebo plytko zapracujeme do zeminy a v prípade hustého klíčenia preriedime. Dobre sa pestuje v reprodukčných podnosoch.

Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.