Netýkavka Divine Mix Kiepenkerl cca. 10 semien

T12191
Netýkavka Divine Mix (Impatiens New-Guinea)Peronospóre odolávajúce druhy vo veselých farbách s jasnými tmavozelenými listami. Môžu sa sadiť aj na slnečné miesto, výška 25-30 cm.Výsev: marec-máj (exteriér)Klíčenie: 5-8 dní pri  23-25°C / vysádzame po ustúpení mrazovSpon výsadby: 20 x 20 cmKvitnutie: máj-októberBohato kvitnúca, veľkokvetá s jasným... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Netýkavka Divine Mix (Impatiens New-Guinea)
Peronospóre odolávajúce druhy vo veselých farbách s jasnými tmavozelenými listami. Môžu sa sadiť aj na slnečné miesto, výška 25-30 cm.
Výsev: marec-máj (exteriér)
Klíčenie: 5-8 dní pri  23-25°C / vysádzame po ustúpení mrazov
Spon výsadby: 20 x 20 cm
Kvitnutie: máj-október
Bohato kvitnúca, veľkokvetá s jasnými zelenými listami vo farbách červenej, ružovej, lososovej, oranžovej, bielej, ružovej. Sadíme ju do polotieňa záhrady alebo do balkónových bedničiek, ale dobre znáš aj  slnko. Odoláva perenospóre. Druh dobre pestovateľný aj zo semien. Vyžaduje si  vlhkú zmes pôdy bohatej na živiny s dobrou priepustnosťou vody. Vysadená ako letnička, ale v exteriéri prekoná zimu. Je veľmi citlivá na mráz, preto pri výsadbe toto berme do úvahy. Pred výsadbou sa odporúča použiť živinu s dlhodobým pôsobením. Vyžaduje si tiež dvojtýždenné priživovanie. Pre klíčenie je potrebná vyslovene vysoká teplota, preto dôkladne zvážme miesto a čas výsevu.   


Hmotnosť: 0.007 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.