Poschodový podnos na klíčenie Kiepenkerl

T12796
Praktická a dekoratívna 4-úrovňová plastová klíčiaca miska s vekom. Vyrobené z kvalitného hnedého priesvitného plastu a bezpečné do umývačky riadu. Vďaka svojej dvojpodlažnej štruktúre je schopný klíčiť tri  druhy semien súčasne. Je jednoduchý na používanie, ľahko sa čistí, je hygienický a hodí sa harmonicky k akémukoľvek životnému prostrediu. V... Podrobný opis
20,49 € (netto cena : 16,13 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Praktická a dekoratívna 4-úrovňová plastová klíčiaca miska s vekom. Vyrobené z kvalitného hnedého priesvitného plastu a bezpečné do umývačky riadu. Vďaka svojej dvojpodlažnej štruktúre je schopný klíčiť tri  druhy semien súčasne. Je jednoduchý na používanie, ľahko sa čistí, je hygienický a hodí sa harmonicky k akémukoľvek životnému prostrediu.


Veľkosť: priemer a výška 19 cm.


Použitie: Nastriekajte cca. 1,5 lyžice semien rovnomerne rozložených v miske s výlevkou. Osivo dôkladne opláchnite vodou, položte na podnos bez otvoru a nechajte ho odtiecť. Ak chcete klíčiť viac ako jeden druh semena, opakujte vyššie uvedený postup. Veko umiestnite na hornú misku a klíčky umiestnite na svetlé miesto, ale chránené pred priamym slnečným žiarením. Semená opláchnite 2-3 krát denne. Klíčenie vyžaduje 18 až 21 ° C a 3 až 10 dní v závislosti od odrody.

Hmotnosť: 0.1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.