Púpava lekárska (Taraxacum officinale)

T11680
Púpava lekárska (Taraxacum officinale)Obsah sáčku 0,5gPúpava lekárska je rastlina vysoká 20-40 cm s bylinnou stonkou, trvalka. Pri kvitnutí pripomína púpavu, ale púpava lekárska kvitne v lete. Celá ratlina, stonka, listy kvety sú pokryté jemnými chĺpkami. Stonka je dohora stojatá, bezlistá, nerozvetvená. Listy vytvárajú rozetu.  Krídlovité listy... Podrobný opis
2,54 € (netto cena : 2,00 €)

Doručenie
face
Osobne:
raktáron info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (raktáron) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
raktáron info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Púpava lekárska (Taraxacum officinale)

Obsah sáčku 0,5g

Púpava lekárska je rastlina vysoká 20-40 cm s bylinnou stonkou, trvalka. Pri kvitnutí pripomína púpavu, ale púpava lekárska kvitne v lete. Celá ratlina, stonka, listy kvety sú pokryté jemnými chĺpkami. Stonka je dohora stojatá, bezlistá, nerozvetvená. Listy vytvárajú rozetu.  Krídlovité listy sú pdlhovasté, kopijovité alebo obrátené vajcovité s vrúbkovaným lemom. 


Kvitne od júna do septembra. Kvety s priemerom 2-5 cm rastú osamote na vrchu stonky. Kvetenstvo je jasné žlté. Spodné lupienky sú oranžové alebo červenkasté. Počet tyčiniek je 5. Kvety sa otvárajú v ranných hodinách, na pravé poludnie sa uzatvoria. Stonka pod kvetom zhrubla. 



Hmotnosť: 0.001 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.