Kovová živá pasca na myši Multicatch Pest-stop

T12563
Pest-Stop Multi-Catch edge trap Profesionálny kovový lapač Pest-Stop. Pomocou lapača Multi-Catch môžete chytiť viac myší naraz bez toho, aby ste ich vyprázdnili. V pasci je možné umiestniť až 10 myší. Zariadenie má dva vstupy na kratšej strane. Je vhodné umiestniť pascu blízko steny pri migračnej ceste myší. V hornej časti zariadenia je priehľad... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Pest-Stop Multi-Catch edge trap


Profesionálny kovový lapač Pest-Stop.


Pomocou lapača Multi-Catch môžete chytiť viac myší naraz bez toho, aby ste ich vyprázdnili. V pasci je možné umiestniť až 10 myší.


Zariadenie má dva vstupy na kratšej strane. Je vhodné umiestniť pascu blízko steny pri migračnej ceste myší. V hornej časti zariadenia je priehľadné okno, cez ktoré sa môžete pozerať do pasce, pokiaľ ide o počet chytených myší bez otvorenia veka.



Vstupné dvere pasce sú vybavené vyklápacím mechanizmom, ktorý umožňuje myši vstúpiť extrémne ľahko dovnútra, ale dokonale sa zatvárajú smerom von a zo pasce nie je žiadna cesta. Vôňa návnady umiestnená vo vnútri pasce cez vetracie otvory v zariadení ľahko priťahuje hlodavce.



Rozmery: 26,5 cm x 5 cm x 16 cm


Materiál: oceľ

Šírka: 160 mm
Výška: 50 mm
Dĺžka: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.