Lucerna II. stupeň Sarvašská AS 1 kg

T07026
Szarvasi AS 1 Szarvasi AS-1 (Medicago sativa L.) Popis: Stredne hrubé stonky s dobrým pomerom listov, listy stredne zelenej farby. Jej kvitnutie je  v stredne fialových a fialových odtieňoch, stredne silný vývoj. Meče 2-3 ohyby, 6-8 semien. Hmotnosť tisícich semien: 2 - 2,2 g Ekonomická hodnota: Po kosení rýchlo odnožuje. Perzistencia poľa... Podrobný opis
12,26 € (netto cena : 9,65 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Szarvasi AS 1



Szarvasi AS-1 (Medicago sativa L.)



Popis:



Stredne hrubé stonky s dobrým pomerom listov, listy stredne zelenej farby. Jej kvitnutie je  v stredne fialových a fialových odtieňoch, stredne silný vývoj. Meče 2-3 ohyby, 6-8 semien.


Hmotnosť tisícich semien: 2 - 2,2 g



Ekonomická hodnota:



Po kosení rýchlo odnožuje. Perzistencia poľa je vynikajúca. V zavlažovaných, intenzívnych podmienkach je možné pestovať 4 roky v extenzívnych podmienkach po dobu 5-6 rokov. Jej mrazuvzdornosť je dobrá, tolerantná voči suchu. Produkuje najvyššie výnosy sušiny v cykloch 35 až 40 dní kosenia.  Bielkoviny sa produkujú na začiatku kvitnutia,  najviac keď je zozbieraný v modrozelenom stave.

Hmotnosť: 1.05 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.