NatureUp! rohový zavlažovací systém na vodovodný kohútik Gardena

T12059
GARDENA NatureUp! rohový zavlažovací systém na vodovodný kohútik Pripravené na okamžité použitie GARDENA NatureUp! zavlažovacia súprava na vodovodný kohútik, všetko, čo je potrebné pre rohové zavlažovače pre ekonomické zavlažovanie. Súprava môže byť automaticky riadená zavlažovacím počítačom GARDENA (nie je súčasťou súpravy). Flexibilné a ľahk... Podrobný opis
33,89 € (netto cena : 26,69 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

GARDENA NatureUp! rohový zavlažovací systém na vodovodný kohútik



Pripravené na okamžité použitie


GARDENA NatureUp! zavlažovacia súprava na vodovodný kohútik, všetko, čo je potrebné pre rohové zavlažovače pre ekonomické zavlažovanie. Súprava môže byť automaticky riadená zavlažovacím počítačom GARDENA (nie je súčasťou súpravy).



Flexibilné a ľahko použiteľné


Jednoduchá spojovacia technológia uľahčuje nastavenie a premenu zavlažovacieho systému a vytvára trvalé tesné spojenie.



Popis 


GARDENA NatureUp! rohový zavlažovací systém na vodovodný kohútik, všetko potrebné pre bezproblémové a úsporné zavlažovanie (až 12 rohových okrajov). Snímač tlaku je možné pripojiť k vodovodnej batérii pomocou adaptéra základnej jednotky. Presné zavlažovanie zabezpečuje tenké kvapkacie potrubie cez distribučný potrubný systém.



Ďaľšie informácie


Súprava s komponentmi: 1 hlavná jednotka 1000, 1 uzatvárací ventil 4,6 mm, 12 spojok 4,6 mm, 10 4,6 mm, 1 prierez 4,6 mm, 13 4,6 mm, 13 zástrčiek 4, 6 mm,  12  kvapkacích zavlažovacích potrubí 14 cm, 11 prepravníkov 16,5 cm, 9 prívodných rúrok 8,5 cm, 3 prívodné rúry 4 cm, 1 prívodná rúrka 150 cm (všetky potrubia 4,6 mm)

Hmotnosť: 0.5 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Szobanövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.