Vitaflóra živná tyčinka kvitnúce rastliny 30 ks

T09283
Vitaflóra živná tyčinka kvitnúce rastliny l pre všetky izbové a balkónové kvitnúce rastliny. Pre nároky rastliny vyhovujúcim zležením dopĺňa živiny počas 8-ich týždňov. Pohodlné riešenie pre pravidelne zalievané izbové a balkónové rastliny. Rovnomerné uvoľňovanie živín zabezpečí zdravé zelené lístie a kvitnúce kvety.   Použitie: pre všetky kvitn... Podrobný opis
1,74 € (netto cena : 1,37 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Vitaflóra živná tyčinka kvitnúce rastliny l pre všetky izbové a balkónové kvitnúce rastliny. Pre nároky rastliny vyhovujúcim zležením dopĺňa živiny počas 8-ich týždňov. Pohodlné riešenie pre pravidelne zalievané izbové a balkónové rastliny. Rovnomerné uvoľňovanie živín zabezpečí zdravé zelené lístie a kvitnúce kvety.   Použitie: pre všetky kvitnúce izbové a balónové rastliny ako aj letničky, napr. begónie, ozdobná paprika, kvet flamengo, africké fialky, fuchsie, gerbery, kály, klívie, muškáty, primule, izbové ľalie, spatifillum atď.  Dávkovanie: od okraja črepníka alebo debničky vložte do navŕtanej dierky tyčinku a zakryte zeminou. V prípade väčších nádob popri okrajoch vpichujte rovnomerne od seba tyčinky. Doplnenie živinami opkujte s dvojmesačným intervalom. Vo vegetačnom období množstvo živných tyčiniek znížte na polovicu. Pri rastlinách prezimujúcich na chloadnejšom mieste tyčinky nepoužívajte. Rastlinu zalievajte ako obvykle. Tyčinka sa môže používať pri rastlinách polievaných zhora aj zdola, na uvoľňovanie živín môže vplývať aj množstvo vody a teplota. Tyčinka nedoplňuje mikroelementy. Je vhodné prerušiť z času na čas doplňovanie živín tyčinkami, a počas niekoľkých týždňov zalievať vhodným živným roztokom Vitaflóra. Obe naraz nepoužívajte, lebo môžete spôsobiť predávkovanei! Ako kúru na doplnenie nitrogénu môžete použiť pri jeho nedostatku.


 
Hmotnosť: 0.036 kg
Šírka: 120 mm
Výška: 230 mm
Dĺžka: 10 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény, Szobanövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.