Biokal 01 5 l

T12474
NATUR Biokal 01 Prírodný posilňovač rastlín a prípravok na ochranu rastlín Jednoduché prírodné riešenie na zvýšenie a ochranu vitality rastlín! Biokal 01 je čistý prírodný extrakt, ktorý zvyšuje vitalitu rastlín a poskytuje všetky živiny potrebné pre rast pre všetky typy rastlín a nie pre hnojivá. 100% organické, bezpečné pre rastliny a zviera... Podrobný opis
23,80 € (netto cena : 18,74 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
raktáron info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

NATUR Biokal 01 Prírodný posilňovač rastlín a prípravok na ochranu rastlín



Jednoduché prírodné riešenie na zvýšenie a ochranu vitality rastlín!



Biokal 01 je čistý prírodný extrakt, ktorý zvyšuje vitalitu rastlín a poskytuje všetky živiny potrebné pre rast pre všetky typy rastlín a nie pre hnojivá. 100% organické, bezpečné pre rastliny a zvieratá, a použitie pre prírodné prostredie na zníženie používania drahých hnojív. Biokal 01 sa plní do fliaš v roztoku pripravenom na okamžité použitie. Je vysoko koncentrovaný, čo z neho robí jednoduchý a nákladovo efektívny spôsob, ako pestovať zdravšie a živšie rastliny.



Odporúčané použitia:



1.) Biomasa na udržateľné poľnohospodárstvo



Správne morenie semien môže dokončiť úplné klíčenie semien, potenciál pre silný rozvoj rastlín a vyššie výnosy.



Obilie semien prírodným činidlom je cenovo dostupným a účinným spôsobom na dokončenie potenciálu úplného klíčenia semien, silného vývoja rastlín, skorého rýchleho vývoja a tým aj väčšieho výnosu. Pre poľnohospodárov je to tiež jedna z najmenších finančných investícií na zvýšenie produktivity a zlepšenie ziskovosti.



Je prirodzený obväz a stimuluje rast koreňov.


Obsahuje aj prísady, ktoré stimulujú rozvoj prirodzených mikróbov v koreňovej zóne.


Preukázaný spoľahlivý výkon v oblastiach s nízkymi a vysokými zrážkami a použiteľný pre všetky typy pôd.



Prečo napíjame semená?



Po vysadení semien je dôležité, aby klíčenie nastalo rovnomerne a rýchlo. Ak je pôda príliš studená, klíčenie môže byť oneskorené a semená môžu byť poškodené, klíčiť nerovnomerne, takže v niektorých prípadoch musí byť siatie opakované. Obaľovanie semien je obzvlášť dôležité v oblastiach, kde je pôda studená a mokrá (najmä s obmedzeným rušením pôdy alebo strniskom) a v oblastiach s nízkou vlhkosťou. Ošetrenia sú tiež účinné proti širokému spektru problémov, ako sú hniloby semien, choroby sadeníc a patogény prenášané pôdou.



Obilie semien prírodnými činidlami môže spôsobiť, že niektoré fosfáty nachádzajúce sa v pôde je ťažko dosiahnuteľné pre rastliny, podporujú zachytávanie dusíka, vývoj koreňov a rýchlu klíčivosť, stimulujú bunkové delenie a zvyšujú odolnosť voči stresu. Okrem toho tento druh ošetrenia semien môže zvýšiť vitalitu ošetrených rastlín a pomôcť im odolávať plesniam a zabrániť znečisteniu. Výsledky obliekania prírodnými materiálmi sú typicky:



Skorý rast koreňov a väčšie korene


oveľa silnejší kmeň, lepšie držanie zvýšeného výťažku.


Väčší koreňový systém dáva rastlinám lepší prístup k vode a živinám, čo v konečnom dôsledku vedie k lepšiemu zdravotnému stavu počas celého života rastliny.



Prirodzenou vývojovou charakteristikou rastlín je, že sa okolo jej koreňov vytvára zóna s „vyčerpanými živinami“ a na získanie prístupu k novým zdrojom živín rastlina (1) rastie viac koreňov a koreňových vlasov, alebo (2) vytvára symbiotický vzťah s hubou, ktorej huby sú schopné Zoberte si živiny a odovzdajte ich rastlinám.Väčšina tubulárnych rastlín môže urobiť takéto spojenia, to sú mykorrhizové huby Mikorrhiza, ktoré môžu žiť na rastlinách a tých, ktoré prenikajú do rastliny. 



Obilie môže "kolonizovať" korene a korene rastlín do okolitej pôdy. Tieto vlákna tvoria most, ktorý spája korene rastliny s veľkou oblasťou (až 200 krát väčšou ako koreňová zóna) do okolitej pôdy a pôsobí ako "potrubie" na smerovanie živín cez rastlinu. Na oplátku, rastlina vyžaruje cez svoje korene zlúčeniny, ktoré stimulujú rast húb. Účinnosť húb je určená prítomnosťou pôdnych mikroorganizmov, ako je Bacillus sp. podporuje. Tieto baktérie, z ktorých mnohé sú aeróbne, ovplyvňujú kolonizáciu koreňov a pôsobia tak, že produkujú vitamíny, hormóny a ďalšie zlúčeniny, ktoré podporujú rast húb.



Najznámejším znakom húb je, že môžu zlepšiť rast rastlín v nízkofosfátových pôdach transportom fosfátu do rastliny. Ďalšie výhody spojené s kolonizáciou húb zahŕňajú dusík, draslík, horčík, meď, zinok, síru, bór, molybdén a podobne. pomôcť zvýšiť absorpciu. Väčšinu pôdy dostupnej v mikróboch a hubách spôsobujú mikróby a huby, ktoré sú rozpustné vo vode. Tieto sa potom absorbujú hubami a hubami.





2.) Zlepšovanie pôdy



Zvyčajne sa používa ako všeobecný kondicionér pred vyklíčením na zlepšenie ekologickej rovnováhy pôdy.



Faktory ako kyslé dažde, poľnohospodárske chemikálie a rovnaká kultúra môžu poškodiť pôdu a znemožniť rast základných mikroorganizmov.



Pomocou prípravku Biokal 01 na zvýšenie vitality rastlín je možné zachovať vývoj a správnu rovnováhu týchto mikroorganizmov. Odporúča sa na použitie v domácom záhradníctve, ako aj v prevádzke, udržateľnom pestovaní rastlín.



Posilňuje korene a umožňuje rastlinám efektívnejšie využívať živiny a minerály v pôde.


zlepšuje hospodárenie s rastlinami, zvyšuje odolnosť rastliny počas sucha alebo nepravidelných zrážok,


Vytvára silnejšie, zelenšie, listy ktoré sú predpokladom pre fotosyntézu a ďalší rozvoj


Zvyšuje odolnosť rastlín voči škodcom a extrémnym poveternostným podmienkam


organická hmota, minerálne soli a stopové prvky v lieku môžu dlhodobo zvyšovať minerálnu prenosovú kapacitu pôdy.




3.) Hnojenie



Prekvapivo, rastliny prijímajú živiny účinnejšie  v listoch (póry rastlín) ako cez korene. Rastúce rastliny môžu byť posilnené postrekom s Biokal 01 prírodným hnojivom v určených intervaloch.



Nielenže sa dá použiť ako všeobecný robotický agent, ale aj dobrý spôsob, ako okamžite stimulovať a znovu oživiť naše stresujúce, unavené alebo choré rastliny.



Fakty o hnojivách:



Štúdie ukázali, že kŕmenie cez listy môže byť 8-10 krát účinnejšie ako cez pôdu.


Až 90% materiálov používaných ako hnojivá na listy sa dostanú do koreňov rastliny za menej ako hodinu.


Hnojenie cez listy je účinný spôsob, ako kompenzovať nedostatky pôdy a príjem živín z chudobnej pôdy.




Najúčinnejšia a najekonomickejšia aplikácia Biokal 01 je teda postrek na listy. Toto sa má niekoľkokrát opakovať, najlepšie v intervaloch 3 týždňov.



Počas hlavných štádií celého cyklu rastu rastliny (napr. Klíčivosť, vývoj koreňov a listov, kríkov, stagnácia, výskyt kvetenstva (tvorba púčikov), kvitnutia, výnosu sadeníc) by sa mala zabezpečiť vhodná dodávka živín, aby sa zabezpečilo, že ošetrená rastlina bude optimálna.



Postrekovanie sa môže uskutočniť aj pomocou jednoduchej striekacej fľaše. V malých záhradách sa roztok Biokal 01 môže aplikovať ručne alebo  na prenosné striekacie zariadenie pri vhodnom riedení.



4.) Prírodný poplach proti škodcom



Logickým prístupom k hubeniu škodcov je vyváženie rôznych organizmov vo dvore alebo na záhrade. V rôznom ekosystéme sú populácie škodcov regulované prirodzene. Odporúča sa použitie najmenej toxických produktov v rovnováhe rovnováhy, aby sa minimalizovalo poškodenie užitočného hmyzu.



Ak sú prítomní záhradní škodcovia, treba najskôr použiť najmenej toxickú metódu: Biokal 01 je dobrým riešením. Funguje to ako prekážka, alebo ako ostnatý drôt, posúva lezúci hmyz ako mravce, udržuje to von. Špeciálny obsah esenciálneho oleja poskytuje účinnú ochranu pred mravcami, bez toho, aby to ohrozilo naše deti a domáce zvieratá.



Špeciálny obsah esenciálneho oleja



Vďaka svojmu špeciálnemu obsahu esenciálneho oleja je veľmi účinný proti rôznym škodcom rastlín (vošky, hmyz, roztoče atď.). Na čo najlepšiu ochranu rastliny pred parazitom alebo patogénom by sa liečba mala opakovať niekoľkokrát (zvyčajne trikrát), aby bola účinná proti ďalšej generácii škodcov, ako aj proti iným konvenčným pesticídom. 



Patogény



Tento produkt znižuje proliferáciu mnohých vírusov, baktérií a plesní a mal by sa používať samostatne alebo v kombinácii s inými látkami na kontrolu patogénov. Je tiež veľmi účinný proti Erwinia amylovora.





Aké sú problémy, ktoré môže produktová skupina Biokal vyriešiť?



V neprítomnosti humusu


Biohumus je základnou zložkou každého člena skupiny výrobkov Biokal, ktorý poskytuje dlhodobú nutričnú zásobu v správnej forme (roztok a kocka).


sucho


Bohužiaľ, ešte nie sme schopní ovplyvniť počasie, hoci sa budeme snažiť, aby sme tomu zabránili. Biokal zlepšuje vodohospodársky manažment rastliny, pričom využíva nerovnomerné zrážky a pomáha vegetácii v suchších obdobiach.


Malé, malé plodiny (koreň, repa, malina, jahoda, jablko) t


Malá plodina je čiastočne spôsobená nedostatkom sucha a živín, čiastočne v dôsledku odrody rastlín. Biokal ošetrená rastlina - ako je zdravá a silná a jej vodná bilancia je posilnená - prináša väčšie oko, väčší objem a zdravšiu plodinu.


Krátke obdobie kvitnutia, málo oplodnených semien


Biokal PLANT HEATER predlžuje dobu kvitnutia, čím zlepšuje podiel oplodnených semien (pomer väzby). V prípade slnečnice napríklad použitie technológie Biokal výrazne znižuje tvorbu prázdnych semien.


Obsah pšeničného lepku je nízky


Použitím Biokal - okrem zvýšenia množstva - sa zvyšuje obsah obilného lepku a jeho kvalita sa zlepšuje. Dobrá povesť vynikajúceho maďarského obilia môže byť obnovená!



Biokal 01 je prírodný obväz, ktorý nie je jedovatý, ktorý sa už roky osvedčil!



Vlastnosti:


100% organické a prírodné


nie je toxický


jednoduché použitie


účinné pre všetky typy rastlín


zameraná na dlhú životnosť


nákladovo efektívne (vysoko koncentrovaný, zriedený roztok)


zlepšuje všeobecné zdravotné a biochemické vlastnosti rastlín, 


posilňuje imunitný systém (prirodzená odolnosť) rastlín,


pomáha plne integrovať fyziologické rezervy počas vegetačného cyklu rastlín a stimuluje normálne metabolické procesy


rastliny sú odolnejšie voči nepriaznivým podmienkam pestovania,


pomáha rastlinám prežiť kritické obdobia počas celého cyklu rastu


urýchlenie rastu


väčšie, jasnejšie, a preto bohaté na chlorofyl,


pomáha rastlinám viac kvitnúť, zvyšuje sa doba kvitnutia,


lepšie, väčšie, bohatšie ovocie: kvalita ovocia / ovocia sa zlepšuje, jeho množstvo sa zvyšuje.



Rastlinná kultúra     Malí užívatelia    Veľká prevádzka   /ha     Technologický návrh


Obilniny pre vodu s objemom 0,6 l / 10 l pre vodu 10 l / 300 l 1x po vyliahnutí a 1x pre kvitnutie


Vŕtanie semien pre 3L / 10L vodu na výsev 350 kg a výsev po 1-2 dňoch


Berry rastliny, strukoviny pre 0,6 l / 10 l vody 10 l / 250 l pre vodu 16-21 dní 3-4 postrek počas vegetácie


Hrozno pre 1 1/10 1 vody po odkvitnutí Biokal 02 12L / 300L po odkvitnutí Biokal 02 12 denne 5. júna až 25. júla. V čase infekcie je tiež dôležité miešať s inými fungicídmi.


Kvety pre vodu s objemom 0,7 l / 10 l pre vodu 12 litrov / 250 litrov počas 10-12 dní


Kríky, trávniky pre 1L / 10L vody pre 12L / 300L vody každých 15-20 dní


Zelenina pre vodu 0,5 l / 10 l pre vodu 10 l / 250 l Na morenie a sadenie po sadení každých 10 dní


Ovocné stromy 0,8L Biokal 01-02 pre 10L vody 12L Biokal 01-02 350L pre vodu Po 14 dňoch po umytí púčikmi



Príprava postrekového materiálu:


Pridajte množstvo Biokal 01, aby ste pripravili jednotku rozprašovacieho roztoku na 10 litrov vody v čistej nádobe. Miešanie vody a spreja sa môže uskutočňovať bezpečne v rozprašovacej veži alebo v nádrži rozprašovacieho adaptéra.

Hmotnosť: 5 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.