Fitohorm 39 K 1l

T08444
FitoHorm 39 K roztok draslíka Zloženie: oxid draslíka (K2O) 90 g/l Dusík (N) 30 g/l oxid fosforečný (P2O5) 60 g/l Chelát EDDHSA Charakteristiky: 39 K roztok draslíka . Draslík reguluje syntézu bielkovín, funkciu uhľohvodíkov a enzýmov, ďalej má dôležitú úlohu pri dýchaní a regulácii vodohospodárstva. Zvyšuje kvalitu úrody, farbitosť a obsah cukr... Podrobný opis
8,68 € (netto cena : 6,83 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

FitoHorm 39 K roztok draslíka Zloženie: oxid draslíka (K2O) 90 g/l Dusík (N) 30 g/l oxid fosforečný (P2O5) 60 g/l Chelát EDDHSA Charakteristiky: 39 K roztok draslíka . Draslík reguluje syntézu bielkovín, funkciu uhľohvodíkov a enzýmov, ďalej má dôležitú úlohu pri dýchaní a regulácii vodohospodárstva. Zvyšuje kvalitu úrody, farbitosť a obsah cukru, zlepšuje odolnosť voči chorobám, odolnosť voči zime a suchote. Ľahko mobilizovateľný prvok, jeho nedostatok sa objavuje na spodných listoch. Najvšeobecnejším príznakom nedostatku je, že v regulácii turgora  dôjde k narušeniu. Rast rastliny je obmedzený (ružicové rastliny), vyvýjajú sa ovädnuté listy. Častá je nekróza šíriaca sa od okraju listov dovnútra, bledohnedé sfarbenie po okrajoch a na špice listu. Vypúšťaním draslíka môžeme zvyšovať proces dozrevu do tvorby farbistej látky. Na všetko dáva vynikajúce riešenie FITOHORM 39 K tekutý roztok umelého hnojiva, ktoré  cez lístie rýchlo a účinne pôsobí. Všeobecná hektárová dávka: 2-6 l/ha FitoHorm 39 K - ETIKETA ŽIVNÝ ROZTOK EK-UMELÉ HNOJIVO NPK 3-6-9bezchlórový roztok umelého hnojiva, ktorý sa používa ako listové hnojivo vo všetkých rastlinných kultúrach na doplnenie živín a na prevenciu chorôb z nedostatku. Obsah aktívnych látok: - 3 % N celkový dusík, karbamid N forma, vo vode rozpustný - 6 % P2O5 oxid fosforečný (2,6 % P fosfor), vo vode rozpustný - 9 % K2O oxid draslíka (7,5 % K draslík), vo vode odolný  - EDDHSA chelát. Odporúčané použitie: listové hnojivo 5-8 l/ha/príležitosť, domáce záhrady v  1-2 %-nej koncetrácii (1-2 dl/10 l vody) - živný roztok: v 0,1-0,5 %-nej koncentrácii (1-5 l /1000 l vody).Ošetrenia možno opakovať 2-6 krát v závislosti od miera nedostatku živín počas doby pestovania.  Je použiteľný spolu s pesticídmi, ale zmiešateľnosť si treba predom overiť.Skladovateľnoať: V pôvodnom uzvretom balení, od potravín, nápojov, krmív oddelene, na suchom, krytom, chladnom ale nemrznúcom mieste po neobmedzenú dobu.  Opatrnou prácou sa treba vyhýbať odtečeniu, odkvapkávaniu, vyhýbať sa styku s očami a pokožkou, prípadne prehltnutiu. Ak sa dostane do očí alebo na pokožku, treba ju omyť veľkým množstovm vody! Je zakázané prípravok a jeho obaly dávať do riek, jazier alebo vodných nádrží.
 

Hmotnosť: 1.25 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 100 mm
Dĺžka: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.