Kalibračná kvapalina pH 4.0 20 ml

T06830
PH metre by mali byť pravidelne kalibrované. Ak tak neurobíte, môže to mať za následok slabý výkon. Odporúča sa pravidelná denná kalibrácia. Podstata kalibrácie - určuje konverzný pomer medzi meraným potenciálom a pH. To sa vykonáva vložením meracieho prístroja do známeho pH roztoku, meraním potenciálu medzi pH a referenčnými elektródami a ulože... Podrobný opis
2,95 € (netto cena : 2,32 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

PH metre by mali byť pravidelne kalibrované. Ak tak neurobíte, môže to mať za následok slabý výkon. Odporúča sa pravidelná denná kalibrácia. Podstata kalibrácie - určuje konverzný pomer medzi meraným potenciálom a pH. To sa vykonáva vložením meracieho prístroja do známeho pH roztoku, meraním potenciálu medzi pH a referenčnými elektródami a uložením jeho hodnoty do jeho pamäte. Potom vložte elektródy do roztoku s inou hodnotou pH a znovu zmerajte účinnosť a uložte ju do pamäte. Z týchto 2 meraní môže prístroj vypočítať pH roztoku z akéhokoľvek potenciálu meraného v akomkoľvek inom roztoku. Na kalibráciu sa používajú tlmivé roztoky, ktorých hodnoty pH sú dobre známe, napríklad pH 4,01, pH 6,86, pH 9,18. Pre presné merania je potrebné vykonať aspoň 2-bodovú kalibráciu.


Väčšina merania pH v záhradkárstve je pH 5-7, preto odporúčame vykonať kalibráciu s puframi pH 6,86 a pH 4,01.

Hmotnosť: 0.022 kg
Šírka: 150 mm
Výška: 10 mm
Dĺžka: 70 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.