Profi rozsievač K-1

T11601
rozsievač typu K-1 Tento typ je základným vyhotovením. Poháňacie kolesá sú pripevnené po oboch stranách priamo na os. Počas práce treba držať výsevnú jednotku vo vodorovnej polohe, aby sa semená nevysypali skôr z lyžíc ako je potrebné. Možnosti k objednaniu: riadkovač dávkovač granulátu zhutňovacie koleso Všeobecný popis, návod na použitie: Od... Podrobný opis
201,99 € (netto cena : 159,05 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

rozsievač typu K-1
Tento typ je základným vyhotovením. Poháňacie kolesá sú pripevnené po oboch stranách priamo na os. Počas práce treba držať výsevnú jednotku vo vodorovnej polohe, aby sa semená nevysypali skôr z lyžíc ako je potrebné.


Možnosti k objednaniu:


riadkovač


dávkovač granulátu


zhutňovacie koleso



Všeobecný popis, návod na použitie:


Odporúčame pre malých producentov, bio záhradkárov, pre malých poľnohospodárov.


Dôležité: Pracovná rýchlosť môže byť max. 3-5 km/h pre ručné i strojové verzie.  Neodporúča na hobby účely! Špeciálne navrhnutý pre malé semená, takže vyžadujú jemne pripravenú pôdu bez hrudiek! Ich výroba prebieha už viac ako dvadsať rokov, používa sa v niekoľkých krajinách.


Výhody našich strojov: ich prevádzka je jednoduchá, môžu ušetriť veľa energie, ekonomický systém výsevu, presné dodávanie osiva, výsev na hlavu, stroj môže používať niekoľko  druhov semien, nie je potrebné dodatočné vybavenie. Stroje sú vyrábané v rôznych prevedeniach (ručné, mechanické, jednoriadkové, multi-line, dávkovačom granule), takže môžeme uspokojiť rôzne požiadavky. Vyrábame všetky komponenty, takže náhradné diely sú vyriešené! Ponúkame 5 ročnú záruku za naše produkty!


Niekoľko dobrých tipov pre úspešnú prácu: Správne vloženie cievok je veľmi dôležité! Osivo bolo správne umiestnené, keď počas zasúvania ste počuli zvuk kliknutia.  Je tu video, ktoré zobrazuje túto akciu. Prietok semien cez násypku do násypky na osivo ovplyvňuje aj kvalitu osiva. Nádoba je vyrobená z hliníka, s kontrolou hladiny. Veľkosť prietoku môže byť riadená pohybom jadra, nahor alebo nadol.


Výsev sa odporúča rýchlosťou tempa (3-5 km/h). Skôr ako začnete pracovať, vyskúšajte test: Plochý tanier umiestnite pod skľučovadlo stroja. Potom otočte jadro stroja tak, aby lyžica obsahovala osivo. Na tejto pozícii, otáčať  2,5 krát (84 cm obvodu kolesa, takže otáčanie predpokladá, 2,5 210 cm pokrok).


Princíp fungovania: V podstate od najmenšieho po najväčšie semená. Lyžice by sa mali nahradiť podľa typu osiva, ktoré sa má používať. Rozstup je určený počtom umikestnených lyžíc. M ožno umiestniť až 24 lyžíc. Obvod hnacieho kolesa je 84 cm. Tak môžeme dosiahnuť 24, 12, 8, 6, 4, 3, 2 a 1 delenie v závislosti na počte segmentov otáčky, tj. 84 cm .


Tabuľka obsahuje veľkosť medzery ako funkciu inštalovaných vedierok:


Lyžica Počet medzier (cm)


1 84 


2 (všetkých 12 miest) 42  


3 (všetkých 8 miest) 28  


4 (všetkých 6 miest)21


6 (všetkých 4 miest) 14  


8 (všetky 3 miesta) 10,5


12 (všetky 2 miesta) 7


24 3,5



Vloženie cievok sa vykonáva ručne alebo pomocou malých plochých klieští. Použiteľné druhy semein: mak, petržlen, mrkva, reďkovky, cibuľa, kapusta, hlávkový šalát, karfiol, paprika, kŕmna repa, červená repa, uhorky, hrach, fazuľa, kukurica, rôzne druhy stromov, byliny, napríklad akácia, ako aj mnoho kvetinových semien. Je vhodný aj na sejbu osiva obilia.


Prajeme Vám úspešnú prácu!

Hmotnosť: 7 kg
Šírka: 500 mm
Výška: 450 mm
Dĺžka: 350 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.