Záhradný vozík

T04649
Záhradný vozík od spoločnosti GARDENA má rozmanité použitie, ako napríklad pohodlné zbieranie a odstraňovanie nečistôt, buriny, trávnej plsti alebo záhradného odpadu. Je vybavený veľkými, robustnými kolesami so špeciálnym vzorom, ktorý zaisťuje dobrú priľnavosť k trávnika bez jeho poškodzovania a pevným kovovým rámom umožňujúcim niesť záťaž až 7... Podrobný opis
83,30 € (netto cena : 65,59 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Záhradný vozík od spoločnosti GARDENA má rozmanité použitie, ako napríklad pohodlné zbieranie a odstraňovanie nečistôt, buriny, trávnej plsti alebo záhradného odpadu. Je vybavený veľkými, robustnými kolesami so špeciálnym vzorom, ktorý zaisťuje dobrú priľnavosť k trávnika bez jeho poškodzovania a pevným kovovým rámom umožňujúcim niesť záťaž až 70 kg. Praktické je veko s dvojitou funkciou: chráni pred pachmi a vlhkosťou a možno ho použiť ako lopatku na smeti. Nehrdzavejúci materiál zaručuje dlhú životnosť. Výškovo nastaviteľný držiak vreca na odpadky, ktorý možno zaistiť pomocou svoriek, uľahčuje jeho plnenie. Záhradný vozík sa dá používať aj na triedenie odpadu, pretože možno vedľa seba pripevniť dva vrecia. Umožňuje uloženie dvoch násad combisystem a dvoch malých nástrojov, napr. nástroje combisystem, metlička atď. Po demontáži držiaka vreca môže záhradný vozík slúžiť ako ručný vozík pre pohodlné prevážanie ovocia a prepraviek s nápojmi. Medzitým môžete držiak a vrece na odpadky zavesiť na stenu. Záhradný vozík od spoločnosti GARDENA je vybavený držiakom pre montáž na stenu a vrecom na odpadky.Viacnásobné použitie a odolnosť.
Hmotnosť: 2.935 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.