Kvetinová krabica plastová 3x3 stonky

T13046
Táto všestranná, elegantná a praktická nepriehľadná polystyrénová krabica je dnes obľúbeným doplnkom pre aranžovanie kvetín. Jej jedinečnosť spočíva v transparentnosti, ktorá umožňuje nahliadnuť do celého obsahu škatule. Vonkajší povrch môže byť ozdobený podľa vášho želania (nálepkami, stuhami atď.) A dokonca môže byť označený značkou vašej vlas... Podrobný opis
7,02 € (netto cena : 5,53 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Táto všestranná, elegantná a praktická nepriehľadná polystyrénová krabica je dnes obľúbeným doplnkom pre aranžovanie kvetín. Jej jedinečnosť spočíva v transparentnosti, ktorá umožňuje nahliadnuť do celého obsahu škatule. Vonkajší povrch môže byť ozdobený podľa vášho želania (nálepkami, stuhami atď.) A dokonca môže byť označený značkou vašej vlastnej firmy!


Pomocou dvoch položiek v škatuli sú kvety ľahko usporiadateľné a tiež si trvale zachovávajú svoj tvar. V škatuľke čiastočne naplnenej vodou by mali byť kvety rezané na rovnako dlhom kmeni, aby ich vzájomná interakcia s krátkym kmeňom a vodou bola trvácnejšou. Toto umožňuje nadanej osobe užívať si predstavenie na dlhú dobu!


Krabica sa bezpečne zatvára tak, aby sa kompozícia nepohybovala počas prepravy.


Je to darček vhodný pre mnoho príležitostí a limity môže stanoviť iba naša fantázia.


Tento vysoko kvalitný výrobok prvýkrát vyrobila v Maďarsku spoločnosť Karsai Holding Zrt, s neskrývaným úmyslom dobyť domáci a európsky trh.

Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.