cs-drevená násada 130 cm FSC® 100%

T04286
Drevené násady z radu GARDENA combisystem označené štítkom FSC 100 % sú vyrobené z dreva pochádzajúceho z lesa certifikovaného podľa štandardov FSC®. Tieto násady umožňujú predlžovanie všetkých nástrojov tohto combi systému. Vysoko kvalitné húževnaté drevo pôvodom z Európy tlmí vibrácie a má certifikát FSC. To znamená záruku, že na výrobu násad... Podrobný opis
13,90 € (netto cena : 10,94 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Drevené násady z radu GARDENA combisystem označené štítkom FSC 100 % sú vyrobené z dreva pochádzajúceho z lesa certifikovaného podľa štandardov FSC®. Tieto násady umožňujú predlžovanie všetkých nástrojov tohto combi systému. Vysoko kvalitné húževnaté drevo pôvodom z Európy tlmí vibrácie a má certifikát FSC. To znamená záruku, že na výrobu násad je použité iba drevo z riadne udržiavaných a obnoviteľných lesov. 130 cm dlhá násada má nekĺzavú povrchovú úpravu a padne dobre do ruky. Eloxovaná hliníková rúrka má plastovú povrchovú úpravu a koniec násady zaručuje pevné spojenie a bezpečné upnutie nástrojov combisystem. Upínacia skrutka s komponentmi z mäkčeného plastu pre upevnenie nástroja combisystem je nasadená takým spôsobom, aby nemohlo dôjsť k jej strate. Záruka 25 rokov. Tip: pre prácu s ťažnými alebo tlačnými pohybmi mala byť použitá dlhšia násada, na kopanie je vhodnejšia kratšia násada.
Hmotnosť: 0.565 kg
Dĺžka: 1300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.