BioGuarde I.-C5 Odor Neutralizer 1 liter

T06821
Prípravok na 100% prírodnom základe. C-5 Odor Neutralizer je pírodný botanický výrobok, ktorý neutralizuje zápachy pochádzajúce z rozkladu organických látok. Pri rozklade organických látok je príčinou zápachu zväčša dýchanie anaeróbnych baktérií (bez kyslíka) rozbúrávajúcich proteíny a iné organické zlúčeniny, lebo mikroorganizmus k dýchaniu pot... Podrobný opis
4,48 € (netto cena : 3,53 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Prípravok na 100% prírodnom základe. C-5 Odor Neutralizer je pírodný botanický výrobok, ktorý neutralizuje zápachy pochádzajúce z rozkladu organických látok. Pri rozklade organických látok je príčinou zápachu zväčša dýchanie anaeróbnych baktérií (bez kyslíka) rozbúrávajúcich proteíny a iné organické zlúčeniny, lebo mikroorganizmus k dýchaniu potrebný kyslík odvádza z organickej zlúčeniny na rozkladanie, výsledkom čoho je vytovrenie rôznych zapáchajúcich zlúčenín. Použitím C-5 Odor Neutralizer sa rozklad organických zlúčenín udieva inou biochemickou cestou, a takto sa pachové látky neuvoľňujú. Oblasti použitia C5 Odor Neutralizer na zapáchajúcich pevných látkach • domácom odpade • na zelenom odpade, na odpade živočíšneho pôvodu •na organickom hnoji • skládkach odpadov • smetiaky a tekuté prostredia • surová odpadován voda, žumpa • riedky organický odpad • riedky hnoj! Dávkovanie C5 Odor Neutralizerje mimoriadne jednoduché, v prípade pevného povrchu striekaním na povrch, podľa možnosti treba striekať na celú plochu vydávajúcu zápach v tenkej vrstve. V prípade zapáchajúcej tekutiny treba výrobok priliať k tekutine, v tomto prípade je dávkovanie 0.2 - .0.5 l výrobku / m3 tekutiny ( v závislosti od sily a kvality zápachu). Zloženie: Zmes mikroorganizmov prírodného pôvodu a enzýmov.
Hmotnosť: 1 kg
Šírka: 100 mm
Výška: 100 mm
Dĺžka: 300 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Biztonságtecnikai Adatlap T06821-1-Attachment-Organova-C5OdorN.pdf

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.