Antiherbas Geotex 80g/m2 1,6x5m na prikrytie pôdy

T13605
Pôdna pokrývka, ktorá stabilizuje a spevňuje pôdu, oddeľuje jednotlivé vrstvy a funguje tiež ako filter. Je tiež priepustný pre vodu a vzduch. Na zavlažovanie je potrebné menej vody, pretože zadržiava vlhkosť. Ľahko sa používa: odrežte pôdny kryt na požadovanú veľkosť. Po zbavení buriny v danej oblasti a položení látky ju zafixujte na zem špeciá... Podrobný opis
8,21 € (netto cena : 6,46 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Pôdna pokrývka, ktorá stabilizuje a spevňuje pôdu, oddeľuje jednotlivé vrstvy a funguje tiež ako filter. Je tiež priepustný pre vodu a vzduch. Na zavlažovanie je potrebné menej vody, pretože zadržiava vlhkosť. Ľahko sa používa: odrežte pôdny kryt na požadovanú veľkosť. Po zbavení buriny v danej oblasti a položení látky ju zafixujte na zem špeciálnymi kovovými sponami (FIXSOL, SPIKE). Nakoniec do nej vyrežte otvory a zasaďte do nich kríky, zeleninu alebo iné rastliny. Môže byť umiestnený pod dlažobné prvky - napríklad štrk, borovicový mulč, dekoratívny štrk. Materiál: PP (polypropylén), netkaný textil, gramáž: 80 g / m², hnedá farba, odolný proti UV žiareniu, záruka 5 rokov.

Hmotnosť: 1.04 kg
Šírka: 300 mm
Výška: 370 mm
Dĺžka: 50 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.