Reďkovka pivárska červená Kiepenkerl cca. 4 bm

T12188
Reďkovka Red Meat (Raphanus sativus)Guľatá, čínska reďkovka s bielozelenou šzpkou a s červenou dužinou. Konzumová ako čerstvá má orechovú chuť.  Výsev: stred januára (fólia, skleník) / koniec marca (voľnopoľne)Klíčenie: 6-14 dní pri 6-20°CSpon: 15-20 x 20-30 cmZber: apríl-novemberGuľatá, čínska reďkovka s bielozelenou šzpkou a s červenou dužinou... Podrobný opis
3,82 € (netto cena : 3,01 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Reďkovka Red Meat (Raphanus sativus)
Guľatá, čínska reďkovka s bielozelenou šzpkou a s červenou dužinou. Konzumová ako čerstvá má orechovú chuť.  
Výsev: stred januára (fólia, skleník) / koniec marca (voľnopoľne)
Klíčenie: 6-14 dní pri 6-20°C
Spon: 15-20 x 20-30 cm
Zber: apríl-november
Guľatá, čínska reďkovka s bielozelenou šzpkou a s červenou dužinou. Konzumová ako čerstvá má orechovú chuť.  Používa sa do rôznych surových jedál, šalátov alebo ako dekorácia. Hľuzy sa zberajú vo veľkosti 8-12 cm, rastlina je vysoká 30-40 cm s priemerom 20-30 cm. Predpestovanie je už možné v strede januára. Pestovanie je jednoduché a bezpečné. Na tanieri je jedinečného vzhľadu. Vyžaduje si ľahkú, na živiny bohatú piesočnatú pôdu s dobrou vodopriepustnosťou a slnečné miesto. V suchej alebo vo viazanej pôde sa hľuzy môžu natiahnuť. Na hlinitej pôde chrbtové pestovanie zlepší množstvo a kvalitu úrody. Reďkovka pivárska sa výborne hodí na predpestovanie, druhotné pestovanie, lebo hĺbkovo zľahčuje pôdu a ponecháva málo rastlinných zostatkov na pestovanej ploche. Najviac živín si vyžaduje v období rastu, preto sa vtedy  odporúča používať živinu s obsahom síranu amónneho.


Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.