Reďkovka farebná Mix Kiepenkerl cca. 4 bm

T12187
Reďkovka Easter Egg MIX (Raphanus sativus)Zmes semien reďkovky farebnej, 4 druhy farieb: červená, fialová, žltá a biela. Nenáchylná na popraskanie a výbeh do kvetu. Guľovitý tvar, neštipľavé druhy. Výsev: koniec apríla - august (voľnopoľne)Klíčenie: 6-10 dní pri  8-20°CSpon: 25 cm šírka riadkov Zber:  koniec júla - septemerPestrofarebná zostava... Podrobný opis
3,31 € (netto cena : 2,61 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Reďkovka Easter Egg MIX (Raphanus sativus)
Zmes semien reďkovky farebnej, 4 druhy farieb: červená, fialová, žltá a biela. Nenáchylná na popraskanie a výbeh do kvetu. Guľovitý tvar, neštipľavé druhy. 
Výsev: koniec apríla - august (voľnopoľne)
Klíčenie: 6-10 dní pri  8-20°C
Spon: 25 cm šírka riadkov 
Zber:  koniec júla - septemer
Pestrofarebná zostava zo štyroch druhov guľatých, chrumkavých reďkoviek: ’Saxa’(červená), ’Viola’(fialová), ’Tondo Bianco’(biela), ’Zlata’(žltá). Výborná lahôdka do šalátov alebo na konzumáciu osamote. Pestovanie je hračka. Pestuje sa aj v balkónovej bedničke, záhone, voľnopoľne alebo vo fóliovníku od jari do jesene. Vyžaduje si stredne ťažkú pôdu  hlboko vrstvenú s humusom  a  svetlé, hoci aj priame slnečné lúče. Pred kvetárkou  (kapustovou aj cibuľovou)  sa oplatí chrániť už hneď po výseve závojovou fóliou resp.mriežkovou. Rovnomerne vlhká pôda je dôležitá pre dobrú kvalitu úrody. 

Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.