Listový kel Smoothie Mix Kiepenkerl cca. 200 semien

T12186
Listový kel Smoothie Mix (Brassica oleracea var. sabellica)Zmes listových kelov bohatých na živiny vhodných na prípravu smoothie. készítéséhez. Obľúbená superpotravina, 3 druhy, 80-90 cm vysoké.Výsev: máj-jún. (voľnopoľne)Klíčenie: 6-10 dní pri 15-20°CSpon : 40 x 60 cm Zber: jún-februárRýchlo rastúci listový kel (alebo kučeravý kel) patrí medzi... Podrobný opis
2,31 € (netto cena : 1,82 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Listový kel Smoothie Mix (Brassica oleracea var. sabellica)
Zmes listových kelov bohatých na živiny vhodných na prípravu smoothie. készítéséhez. Obľúbená superpotravina, 3 druhy, 80-90 cm vysoké.
Výsev: máj-jún. (voľnopoľne)
Klíčenie: 6-10 dní pri 15-20°C
Spon : 40 x 60 cm
Zber: jún-február
Rýchlo rastúci listový kel (alebo kučeravý kel) patrí medzi tzv. superpotraviny. Vysoký obsah živín a vitamínov sa dobre uplatňuje pri príprave čerstvých turmixov a  smoothie. -ban. V tomto špeciálnom zložení môžeme nájsť silno kučeravý klasický druh ’Halbhoher Grüner Krauser’, a fialovolistý ’Scarlett’  a palmovolistý ’Nero di Toscana’ . Úrodné druhy na zmrazenie, na čerstvú konzumáciu alebo dusenie. V druhu pôdy si nevyberá ale obľubuje slnečné miesto. V záujme predchádzania chorôb nevysádzajme na také miesto kde boli predtým vysadené kapustovité druhy. Saďme ju na miesto kde bola predtým fazuľa, mrkva, špenát alebo šalát. Odoláva mrazom do -15°C. Pri miernejších zimách ho oberáme až do marca. Pôsobením mrazu bude sladší, lebo obsah škrobov v liste sa premení na cukor.  

Hmotnosť: 0.01 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.