Kalifornská paprika Blocky Mix Kiepenkerl cca. 6 semien

T12184
Paprika Blocky Mix F1 (Capsicum annuum)Sladká kalifornská paprika v zmesi farieb žltá, červená, fialová, oranžová a zelená.  F1-hybrid odolný voči vírusovým chorobám. 150-180 g-ové plody.Výsev: koniec februára-marec (chov sadeníc) Klíčenie: 10-14 dní pri 18-22°CSpon výsadby: 60 x 80 cmZber: august-októberNielen farebne odlišné zloženie kaliforns... Podrobný opis
4,33 € (netto cena : 3,41 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Paprika Blocky Mix F1 (Capsicum annuum)
Sladká kalifornská paprika v zmesi farieb žltá, červená, fialová, oranžová a zelená.  F1-hybrid odolný voči vírusovým chorobám. 150-180 g-ové plody.
Výsev: koniec februára-marec (chov sadeníc)
Klíčenie: 10-14 dní pri 18-22°C
Spon výsadby: 60 x 80 cm
Zber: august-október
Nielen farebne odlišné zloženie kalifornských paprík, ale aj chuťovo odlišné. ’Mavras’ (fialová)-korenistá aróma, ’Coletti’ (žltá)-mimoriadne sladká, ’Bendigo’ (červená)-sladká a chrumkavá, ’Milena’ (oranžová)-ovocná. Aj ako surová aj ako pripravená je veľmi dekoratívna. Všetky hybridy sú odolné voči hlavným paprikovým vírusom. Plody sú 150-180 g. Rastlina dorastá do cca.  80 cm. Vysádzame ju na teplé, slnečné miesto chránené od vetra, do ľahko štrukturovanej pôdy s humusom obohatenej o kompost. V záujme neskoršej lepšej úrody plodov treba prvý (stredný) púčik vylomiť. Popri pravidelnom dvojtýždennom vyživovaní je dôležité dopĺňať o vápnik v záujme predchádzania hnednutia na vrchole ratliny.    

Hmotnosť: 0.006 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.