Biela špargľa Rocalba

T11719
Biela špargľa Špargľa je výhonkom rastliny , ktorú nazývame aj ako píšťalky. Ich farba môže byť biela a zelená, čo závisí od toho kedy ju zberajú. Bielu špargľu zberajú keď sa ešte nevynorila zo zeminy, zelenú špargľu zberajú keď sa výhonky dostanú nad horizont zeminy a pôsobením slnka dostávajú zelenú farbu. Chuť bielej špargle je jemná a chuť... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Biela špargľa 

Špargľa je výhonkom rastliny , ktorú nazývame aj ako píšťalky. Ich farba môže byť biela a zelená, čo závisí od toho kedy ju zberajú. Bielu špargľu zberajú keď sa ešte nevynorila zo zeminy, zelenú špargľu zberajú keď sa výhonky dostanú nad horizont zeminy a pôsobením slnka dostávajú zelenú farbu. Chuť bielej špargle je jemná a chuť zelenej je intenzívnejšia. Existuje aj fialová špargľa (nazývaná tiež ako francúzska špargľa), je veľmi zriedkavá, jej chuť je medzi chuťou bielej a zelenej. Jej použitie je rôznorodé: polievky, prívarky, šaláty, predjedlá, prílohy atď. 


Najchutnejšou časťou špargle je hlávka, ktorá je najmäkkšia a najchutnejšia. Stonka môže byť vláknitejšia a jej vonkajšie časti môžu byť  horkasté. Tým je horkastá chuť intenzívnejšia, čím bližšie sa výhonok umiestňoval k podzemku.


Hmotnosť: 0.006 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.