Solinure GT 9 (11-35-11+2MgO+TE) 25 kg

T12016
Solinure GT 9 je umelé hnojivo s vysokým obsahom fosforu, ktoré sa výborne hodí pri pestovaní v skleníkoch a pod fóliovníkmi. Obsahuje balík  plne chelátovaných  mikroelementov. Solinure GT popri nízkom stupni močoviny pokrýva potreby rastlín na všetky živiny. Bezchlórové.  Prednosti výrobku: Pre vysoký obsah fosforu sa odporúča používať ako šta... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Solinure GT 9 je umelé hnojivo s vysokým obsahom fosforu, ktoré sa výborne hodí pri pestovaní v skleníkoch a pod fóliovníkmi. Obsahuje balík  plne chelátovaných  mikroelementov. Solinure GT popri nízkom stupni močoviny pokrýva potreby rastlín na všetky živiny. Bezchlórové. 


Prednosti výrobku: Pre vysoký obsah fosforu sa odporúča používať ako štartovacie hnojivo, lebo stimuluje tvorbu koreňov. Perfektný pre skleníkové a fóliovníkové pestovanie. Neobsahuje chlorid, charakterizuje ho nízky stupeň močoviny. Obsahuje úplný balík mikroelementov a pridaný MgO. Veľmi spoľahlivé. 


Odporúčaná dávka 4-6 g/m2/týždeň v koncentrácii 0,8-1,2 g/l. Pre podrobnejšiu odbornú radu a odporúčanie sa skontaktujte s odborníkom Everris!


Vypúšťa sa spolu s vodou na zavlažovanie alebo cez kvapkadlový systém. Môže sa používať aj ako zásobný roztok aj ako riedený roztok, alebo na priame vyživovanie po zamiešaní. 


Konečný riedený roztok na použitie sa pripravuje v nádrži kde k 1000 l vody sa primieša 0,8-1,2 kg.




Hmotnosť: 25 kg
Šírka: 410 mm
Výška: 140 mm
Dĺžka: 610 mm
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.