Kokosová tehla Triopakk 3x450g

T13704
Je to vedľajší produkt závodov na spracovanie kokosu, takže ho možno považovať aj za ekologické kokosové tehly vyrobené z mletých kokosových škrupín. Niekoľko frakcií sa oddelí. Kokosové vlákno má vláknitú štruktúru podobnú rašeline. Trosky kokosu pochádzajú z drvenia kôry. Môže absorbovať 7-8-násobok hmotnosti kokosového vlákna z vody, ale má t... Podrobný opis
Doručenie
block
Momentálne nedostupný. Produkt bude neskôr pravdepodobne dostupný.

Je to vedľajší produkt závodov na spracovanie kokosu, takže ho možno považovať aj za ekologické kokosové tehly vyrobené z mletých kokosových škrupín. Niekoľko frakcií sa oddelí. Kokosové vlákno má vláknitú štruktúru podobnú rašeline. Trosky kokosu pochádzajú z drvenia kôry. Môže absorbovať 7-8-násobok hmotnosti kokosového vlákna z vody, ale má tiež dobrú vodivosť vody a je zároveň vzdušný. Jeho pH je medzi 6,5 a 7,5. Dostupné v lisovaných blokoch rôznych veľkostí. Po navlhčení je možné balíkový balík naložiť do terária a okamžite použiť. Ideálny materiál. Ľahko (opäť) navlhne, dobre drží vodu. Nie je náchylný na plesne.


 


Výhody kokosového vlákna: Priaznivé zadržiavanie vody a štruktúra vzduchu pre korene Bez ohľadu na to, koľkokrát absorbuje vodu, je možné ho ľahko navlhčiť Poskytuje rýchlejšie a väčšie zakorenenie ako akékoľvek iné rastové médium Väčšia koreňová hmota sa vyvíja vďaka priaznivému pomeru voda-vzduch Zaručene bez semien a škodcov buriny Jednotná, vyvážená kvalita, stabilná štruktúra, môže byť použitá až 4 - 5 rokov Teplota média je vyrovnaná a veľká tlmivá kapacita zmierňuje environmentálne, ako aj technologické a technické chyby Neustále sa regenerujúca, ekologická, ľahko recyklovateľná pre iné plodiny Z rôznych, rôznych frakcií kokosového vlákna je možné vyrobiť vhodné rastové médium pre každú rastlinu, ktoré sa dostane k používateľovi v podobe rôznych produktov.

Hmotnosť: 1.37 kg
Šírka: 120 mm
Výška: 50 mm
Dĺžka: 220 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény, Gyümölcs, Szobanövény, Zöldség

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.