Rain Bird EC ovládač 6 zónový

T05700
Rain Bird EC Ovládacie prvky Rýchle a ľahké programovateľné ovládacie prvky pre vodné záhradné zavlažovacie systémy. Pevne 4, 6 a 9 typy obvodov. Interiérový dizajn. Tri nezávislé programy. Denné uvedenie do prevádzky 4 Programy. Zavlažovanie na párne / nepárne dni v pracovných dňoch alebo intervaloch 1-6 deň). Sezónny (%) rozsah nastavenia vodn... Podrobný opis
106,97 € (netto cena : 84,23 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Rain Bird EC Ovládacie prvky Rýchle a ľahké programovateľné ovládacie prvky pre vodné záhradné zavlažovacie systémy. Pevne 4, 6 a 9 typy obvodov. Interiérový dizajn. Tri nezávislé programy. Denné uvedenie do prevádzky 4 Programy. Zavlažovanie na párne / nepárne dni v pracovných dňoch alebo intervaloch 1-6 deň). Sezónny (%) rozsah nastavenia vodnej bilancie 0-200%. Uloženie pamäte s batériou. Automatický tester obvodov - elektronická detekcia skratu na zóne pre jednoduché riešenie problémov. Samočinný diagnostický obvod, ktorý prekročí skrat a pokračuje v zavlažovaní.


Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.