Kyselina citrónová 1 kg

T08497
Na prípravu sirupov, džemov, ovocných vín, na konzerváciu nakladanej zeleniny, zaváranín, na zvýšenie prirodzenej kyslosti vína, na zmäkčenie vody. Použitie a dávkovanie: Ovocie si zachová pôvodnú farbu a arómu, nakladaná zelenina ostane čerstvej chuti, chrumkavá, tvrdá. Množstvo podľa chuti rozpustíme vo vode a pridáme k prípravku. Použitie a d... Podrobný opis
10,52 € (netto cena : 8,28 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
Na prípravu sirupov, džemov, ovocných vín, na konzerváciu nakladanej zeleniny, zaváranín, na zvýšenie prirodzenej kyslosti vína, na zmäkčenie vody. Použitie a dávkovanie: Ovocie si zachová pôvodnú farbu a arómu, nakladaná zelenina ostane čerstvej chuti, chrumkavá, tvrdá. Množstvo podľa chuti rozpustíme vo vode a pridáme k prípravku. Použitie a dávkovanie (vinárstvo): Kyselina citrónová je vhodná na zvýšenie obsahu kyslosti vína a na predchádzanie kovového zákalu. Dávkovanie umožňuje vykonanie menšiej reakcie kyslosti, pred fľaškovaním alebo prvým čerením, keď je už príliš neskoro nastaviť obsah kyslosti kyselinou vínnou. Potrebné množstvo rozpustite v desaťnásobnom množstve muštu alebo vína a pridajte k ošetrovanému muštu alebo vínu, potom rozptýlte. Potrebné množstvá sú určené laboratórnym rozborom a povoleniami zákonov o víne spoločne. Skladovanie: Na suchom, chladnom od slnečných lúčov chránenom mieste. 


 
Hmotnosť: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.