Cezalpínia kráľovksá (Caesalpinia poinciana regia)

T11662
Cezalpínia kráľovská (Caesalpinia poinciana regia)Obsah sáčku 2 ks semena.Strom dorastá nanajvýš do 15 m, ale zväčša menší strom. Korune stromu je ako rozprestretý dáždnik. Listy sú dvojmo krídlovité, dlhé 30-50 cm, jemne papraďovitoe delené, počet 1 cm dlhých lístkov môže dosiahnuť viac sto kusov. V suchom období listy opadajú, ale len na krátk... Podrobný opis
2,54 € (netto cena : 2,00 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Cezalpínia kráľovská (Caesalpinia poinciana regia)

Obsah sáčku 2 ks semena.

Strom dorastá nanajvýš do 15 m, ale zväčša menší strom. Korune stromu je ako rozprestretý dáždnik. Listy sú dvojmo krídlovité, dlhé 30-50 cm, jemne papraďovitoe delené, počet 1 cm dlhých lístkov môže dosiahnuť viac sto kusov. V suchom období listy opadajú, ale len na krátky čas.  Kvet je oranžový alebo škarlátovočervený, 10-15 cm veľký. Kalichovité kvety majú 10 dlhých červených tyčiniek a jeden piestik. Najviac kvetov sa objavuje na konci suchého obdobia spolu s novými listami. Skutočne to vypadá ako keby  strom horel v plameňoch. Plody sú čiernohnedé, ploské, 30-60 cm dlhé, 4-7 cm široké, ovislé, väčšinou zakrivené a priečne vrúbkované, zdrevenatený struk ostáva na strome do nasledujúceho kvitnutia.


Hmotnosť: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.