Strelícia kráľovská oranžová (Strelitzia reginae)

T11660
Strelícia kráľovská oranžová (Strelitzia reginae)Obsah sáčku 3 ks semien.Mäsité, šťavnaté korene s priemerom 4-6 cm hlboko vnikajú do spodných pôda a šíria sa do ďaleka.  Stonka je vetvená s krátkymi stopkami. V týchto odbočkách prináša 5-6 listov ponášajúcich sa na banán, staršie stonky môžu mať aj 6-8 rozvetvení. Stopka listu je dlhá. Listy sú... Podrobný opis
2,54 € (netto cena : 2,00 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Strelícia kráľovská oranžová (Strelitzia reginae)

Obsah sáčku 3 ks semien.

Mäsité, šťavnaté korene s priemerom 4-6 cm hlboko vnikajú do spodných pôda a šíria sa do ďaleka. 


Stonka je vetvená s krátkymi stopkami. V týchto odbočkách prináša 5-6 listov ponášajúcich sa na banán, staršie stonky môžu mať aj 6-8 rozvetvení. Stopka listu je dlhá. Listy sú voskovité, modro- alebo sivozelené 40-60 cm dlhé, 8-20 cm široké, špica sa zužuje, hlavná cieva je dobre vyvinutá. 


Kvety sa združujú v kvetenstve, čo drží 70-100 cm dlhá valcovitá stonka, ktorá je vlastne plášťovým listom. Tento list sa na vrchu kvetenstva zakrivuje, a ako člnovitý plášť ho chráni pred kvitnutím, potom ho drží. Kvety sa vyvíjajú v plášťovom liste (5-6 kvetov, niekedy aj viac). Kvitnú po jednom, za sebou a zo zakrivenia  pravého uhla sa vyrovnávajú. Výnimočné kvety pripomínajúce vtáky, majú tvar kopije. Ich farba je jasná oranžová alebo modrá. Jedna stonka kvetu po opelení vychová 1-3 jadier.     


Hmotnosť: 0.005 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Díszkert, Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.