Banánovník zamatový Pink (Musa velutina) 5 semien

T10080
MUSA VELUTINA - Pink banán - 5ks semien/balenie Musaceae Známy názov: Pink banana, Pink banán, Musa velutina. Prirodzený výskyt: Assam, severovýchodná India. Okúzľujúci trpasličí druh banánovníka dorastá do výšky 1,5m. Listy sú mierne voskovité a majú jedinečný ružovkastý odtieň žíl.Dĺžka listu  cca. 1m a šírka 35 cm. Kvetenstvo skvie od ružovej... Podrobný opis
14,78 € (netto cena : 11,64 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
raktáron info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
MUSA VELUTINA - Pink banán - 5ks semien/balenie Musaceae Známy názov: Pink banana, Pink banán, Musa velutina. Prirodzený výskyt: Assam, severovýchodná India. Okúzľujúci trpasličí druh banánovníka dorastá do výšky 1,5m. Listy sú mierne voskovité a majú jedinečný ružovkastý odtieň žíl.Dĺžka listu  cca. 1m a šírka 35 cm. Kvetenstvo skvie od ružovej do oranžovej a je úplne stojaté do neba. Plody sú veľmi ozdobné, dlhé 7 cm s priemerom3-4 cm. Na dotyk sú chlpaté a majú svetlú zamatovú ružovú farbu. Ovocie je jedlé, celkom sladké ale má veľa drobných semien. Tento banánovník je veľmi odolný voči zime a prežije všetky zimy, ak ak je silne a dobre prikrytý. Ideálna izbová rastlina, lebo sa zaraďuje medzi tie banánovníky čo prinášajú kvety a ovocie aj v byte. Príkladom je aj táto fotka, v 1 1/2 roku urodil ovocie! Ošetrovanie: Slnečné alebo z časti tienené miesto, kyslá pôda bohatá na humus s dobrou priepustnosťou vody. Aplikujeme všeobecné postupy pre ošetrovanie a údržbu banánovníka. Podstatnou charakteristikou Pink banánovníka je, že veľmi odoláva  škodcom aj za bytových podmienok! Kým iné banánovníky dostávajú vši, tento im dlho odolá. Rast je v mladom veku pomalý. Chovaný v črepníku do 1 roka prináša cca.  50 cm kmeň a 90 cm listy. Minimálna teplota : - 10 °C. Pri dobrom prikrytí odoláva mrazom. Klíčenie semena môže trvať od 3 mesiacov až 1 rok!
Hmotnosť: 0.025 kg
Aviability: raktáron
Basic sales unit: db
Culture: Dísznövény

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.