Bio-Nova Hydro-Supermix (7-4-5) živný roztok k hydroponickým zariadeniam 5 l

T13398
Hydro-SuperMix je jednozložkové biominerálne hnojivo používané špeciálne na umelé podklady, ako je minerálna vlna atď. Živiny potrebné na kultiváciu a kvitnutie sú spojené v jednom produkte, čo uľahčuje kultiváciu. Toto hnojivo pozostáva z: Makroživiny, ako sú NO3, NH4, NH2, S04, P, K, Ca, Mg a Si. Chelátové stopové prvky, ako sú Fe, Mn, Zn, B,... Podrobný opis
147,31 € (netto cena : 115,99 €)

Doručenie
face
Osobne:
1-4 nap info
Po zadaní objednávky a prijatí produktu (1-4 nap) na sklad, Vám ju pripravíme a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Hydro-SuperMix je jednozložkové biominerálne hnojivo používané špeciálne na umelé podklady, ako je minerálna vlna atď. Živiny potrebné na kultiváciu a kvitnutie sú spojené v jednom produkte, čo uľahčuje kultiváciu. Toto hnojivo pozostáva z: Makroživiny, ako sú NO3, NH4, NH2, S04, P, K, Ca, Mg a Si. Chelátové stopové prvky, ako sú Fe, Mn, Zn, B, Cu a Mo. Vitalizujúce organické extrakty. Všetky vyššie uvedené prvky sú stopercentne čisté a organického pôvodu. Tento ekologicky nezávadný rastlinný výživný roztok bez obsahu chemikálií je možné použiť aj počas vývojových a kvitnúcich fáz rastlín. Popularita BioNova na trhu nepretržite trvá dvadsať rokov. Látky v ňom umožňujú rýchlejšiu absorpciu. Hydro-SuperMix zaisťuje optimálny pôdny stav, stimuluje vývoj koreňov a dodáva rastline tiež potrebné živiny, ako aj urýchľuje príjem živín. Odporúča sa použiť 280 - 350 ml na 100 litrov vody.

Hmotnosť: 1 kg
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.