Vitaflóra živný roztok Citrus 0,5l

T10938
Zabezpečuje zdravý vývoj rastliny a ovocia. Obsahuje všetky živiny a mikroelementy potrebné k intenzívnemu kvitnutiu rastliny a k dozrevu chutného ovocia. Vysoký obsah železa zabraňuje žltnutiu lístia. Pravidelné používanie nám rastlina odvďačí čerstvým zeleným lístím, kvetmi intenzívnej farby a šťavnatýcm ovocím. Roztok je kyslý, preto zachová... Podrobný opis
2,61 € (netto cena : 2,06 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.

Zabezpečuje zdravý vývoj rastliny a ovocia. Obsahuje všetky živiny a mikroelementy potrebné k intenzívnemu kvitnutiu rastliny a k dozrevu chutného ovocia. Vysoký obsah železa zabraňuje žltnutiu lístia. Pravidelné používanie nám rastlina odvďačí čerstvým zeleným lístím, kvetmi intenzívnej farby a šťavnatýcm ovocím. Roztok je kyslý, preto zachová v pôde miernu kyslosť. V prípade nedostatku železa sa prípravok môže používať  vo forme kúry. Ku všetkým rastlinám s vysokými nárokmi na železo: citrón, mandarínky, pomaranč, datle, kávovník, kiwi, maracuja, kumkvát.



Zloženie: NPK 9-6-6

Hmotnosť: 0.5 kg
Šírka: 230 mm
Výška: 70 mm
Dĺžka: 90 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Márka: Vitaflóra

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.