BactoFil A 10 prášok Trávnik 10 g

T07418
BactoFil A 10 práškový, špeciálne na ošetrenie trávnikjov malých záhrad.V krabici sú 2 ks 5 gramových sáčkov vodorozpustných, ktoré vystačia na ošetrenie 200 m2 trávnika. Sáčok bez rozbaľovanie vložme do vody, kde sa onedlho rozpustí. Rovnomerne vypustime, pri sejbe nového trávnika zapracujme do zeme, v prípade existujúceho trávnika zavlažme dos... Podrobný opis
3,63 € (netto cena : 2,86 €)

Doručenie
face
Osobne:
Hoci aj dnes. info
Hoci aj dnes. Po zadaní objednávky pripravíme balík a a zašleme SMS alebo email o možnosti vyzdvihnutia v obchode (Gazdabolt_2, pondelok - piatok 8:00 - 17:00 ).
Kuriér:
1-5 nap info
Po zadaní objednávky Vám kuriér v priebehu 1-7 pracovných dní doručí zásielku, o ktorej budete informovaný v emaily.
BactoFil A 10 práškový, špeciálne na ošetrenie trávnikjov malých záhrad.V krabici sú 2 ks 5 gramových sáčkov vodorozpustných, ktoré vystačia na ošetrenie 200 m2 trávnika. Sáčok bez rozbaľovanie vložme do vody, kde sa onedlho rozpustí. Rovnomerne vypustime, pri sejbe nového trávnika zapracujme do zeme, v prípade existujúceho trávnika zavlažme dostaotčným množstvom vody. Výrobky radu BactoFil vo väčšine krajín sveta sú výrobky s patentovou ochranou a najrozšírenejšie poľnohospodárske mikrobiologické prípravky, v súvislosti s ktorými sa už nahromadilo viac ako jedenmilión hektárov voľnopoľnej, prevádzkovej skúsenosti. Hoci sa  jedinečná rada výrobkov s aktiváciou pôdy s veľkým úspechom používa aj v prípade záhradných rastlín, vo forme kvapaliny sa kvôli špeciálnym obslužným nárokom v prvom rade používa pri pestovaní voľnopoľných rastlín. K 10.  výročiu založenia AGRO.bio Hungary Kft.dozrel výsledok dlho očakávaného vývoja. Viacročnou mikrobiologickou výskumnou-vývojovou prácou s pripravil výrobok  BactoFilv práškovej podobe, ktorý s kvapalnou formou zhodujúcou efektívnosťou aktivizuje ošetrovanú pôdu. V krabici sú 2 ks 5 gramových sáčkov vodorozpustných  BactoFil práškov. Ľahká a istá manipulácia - sáčok sa vhodí napr. do polievacej krhly, kde sa veľmi rýchlo rozpustí a možno ošetrovať pôdu rastliny. Môže to byť jesenné sadenie stromov, osadenie trávnika alebo jeho obnovenie. Na zadnej strane krabice je podrobný návod na použitie.


 
Hmotnosť: 0.01 kg
Šírka: 80 mm
Výška: 130 mm
Dĺžka: 20 mm
Aviability: 1-4 nap
Basic sales unit: db
Culture: Bio, Pázsit

0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.


0 z 0 hodnotení

Zanechajte recenziu!

Podeľte sa o svoje skúsenosti s ostatnými zákazníkmi.